Smartfon do zdjęć - 2000zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
Jest jak jest jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma -
Przez Amp · Opublikowano
Co prawda na win 11 ale o ile sobie przypominam to i na win 10 zawsze był problem z przywracaniem systemu...to rozwiązanie systemowe jest do kitu. Ostatnio zrobiłem sobie kopie systemu i jak chciałem przywrócić to system nawet nie znalazł a jest zrobiona i fizycznie obecna na dysku, nie widziana przez narzędzie do odzyskiwania. Punkty robione są samoczynnie lub osobiście a i tak przywracanie nieudane. System legalny i nic jego legalność nie ma do tego po prostu trzeba się posilać i robić kopię narzędziem zewnętrznym z boot płytki np. takim acronisem. Tu nie było problemu z przywróceniem systemu. Systemy wzbogacane skryptami lub mody może i mają jakieś problemy skoro wyłączają jakieś istotne funkcje ale to trzeba zadawać pytanie ich autorom. Z kolei sam system podczas aktualizacji potrafi kasować punkty przywracania a jak kasuje to i może je zepsuć tak że ten... -
Przez Send1N · Opublikowano
@VRman Wiem co masz na myśli, chodzi o to że 1900rpm na wentylatorach 100mm będzie głośne w każdych warunkach, a jak ktoś gdzieś napisze że wtedy karta jest cicha to po prostu pitoli głupoty -
Przez larry.bigl · Opublikowano
I jak każde hobby - uprawiajcie tak, żeby innym nie uprzykrzać życia. A tak głośne samochody naprawde nie są "cool" w sferze codziennej. Wiekszość ludzi nie patrzy i nie myśli "o kurde, zajefajny wydech" tylko "no debil, wcześniej mama wiedziała tylko, ze debil, teraz wszyscy wiedzą."
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi