Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umrze szybko, gracze BFa potrzebują skórek i passów a ci od milsimów nawet na to nie spojrzą.

W dniu 18.07.2026 o 14:16, caleb59 napisał(a):

Dalej się nie nauczyliście by nie pakować swoich mil-simowych dup w early access?

Early access to najlepsze co nas spotkało.

Opublikowano
39 minut temu, Wu70 napisał(a):

Umrze szybko, gracze BFa potrzebują skórek i passów a ci od milsimów nawet na to nie spojrzą.

To nie jest kierowane do tego typu graczy i oby nigdy nie nastawiali się na tego typu pierdoły. Mam właśnie nadzieję, że dotrzymają swoich obietnic i tego nie będzie. Bardziej zastanawia mnie czy będą mody jak w Arma. Tam ludzie "cuda" dodawali. NIe jakieś różowe "skiny" tylko fajny sprzęt.

Opublikowano (edytowane)

Ma pojawić się opcja kupienia zestawu wspierającego studio czy jakieś pakiety dla fanów. Co to będzie na razie nie wiadomo. Może jakieś drobne kosmetyczne dodatki, może więcej gotówki na start, może będzie jak w Squad. No na pewno będą mieli jakiś procent za wynajęte serwery. Generalnie zarzekają się, że sklepu nie będzie. Oczywiście to są tylko słowa i może się to zmienić. Chociażby waluta w grze aż kusi by ją zmonetyzować.

W grze mają być sezony gdzie pod koniec sezonu kasa ma być zamieniona na sztabki złota. Można tym złotem handlować a kurs ma być zmienny. Za to będzie można kupić jakieś realistyczne skórki. Niby ma to być oparte o walutę wyłącznie zdobytą w grze. To są te niewiadome. Jednak jak pojawią się jakieś płatne skórki i będą jak to piszą realistyczne to nie widzę problemu by były. Najgorszą opcją jest właśnie monetyzacja wewnętrznej waluty bo będzie dawała przewagę w grze.

Edit.

Zapomniałem wspomnieć w "co celują" twórcy. W stabilną społeczność 3-5 tys. aktywnych graczy. Ta gra nie ma być "killerem" COD-a czy BF-a.

Edytowane przez skypan
Opublikowano

Jakieś tam przecieki na temat monetyzacji. Studio zapowiedziało, że wyda film na ten temat. Wszytko ma rozbijać się o subskrypcję. Mają być dwie opcje subskrypcji np. droższa  lepszym atyczitem :E No zajedwabiście. Dzielenie graczy na starcie wersji v1.0. Jak tak ma być to dla mnie jest to chory pomysł.