Upgrade procka AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Ale tam coś jest na rzeczy z tym Hogward legacy z RT Ogólnie wiadomo jest skopane w tej miejscówce, może dla tego -
Przez BeMajestiC · Opublikowano
Mam na myśli dwa komputery podpięte pod jeden monitor (posiada 2x Display port, i 1x HDMI) I przełączać będę między komputerami ustawieniach w monitorze, między jednym a drugim display port. KVM później wchodzi w gre, ale jak narazie jak pisałem w ustawieniach monitora chcę przełączać między obrazami z dwóch PC. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Kiedyś tych puszków się zbierało... ale do skupu jakoś wstyd było chodzić także albo jakiemuś miłośnikowi tanich win się oddawało worki(uśmiech i podziękowania, czasem nawet łzy radości), albo kumpel miał takiego gościa w robocie co też chętnie przyjmował. -
Przez VRman · Opublikowano
Sorry, nie czytam wątka, bo mnie nie interesi ta gra, ale ten post mignął na stronie "nieprzeczytane". O co chodzi? Nawet jak na konsoli tak ustawili, to kretynizm. Ludzie (jak ja) chcą myszek 8000Hz, żeby w końcu ruch był płynny nawet przy wysokim odświeżaniu ekranu i wysokim fps, a tu 125? Przecież zwykłe myszki od dawna na default mają 500Hz. Na 125Hz to musi być jakaś tragedia. To się chyba nada tylko do grania w 40fps. Nie gadaj, że na PC tak ustawili.. Są gry, które się psują przy 8000 a nawet przy 4000Hz. Jak BF6 się zacznie krzaczyć przy 500Hz, to będzie trzeba przekalibrować skalę ocen developerów, bo nawet ci od Concorda wypadną lepiej -
Przez marko · Opublikowano
Ale... jakby taki Townstar był dostępny z e-Power, to mocno bym się zastanawiał.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi