killer modding
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Naklejka wygląda jak pierwsza od góry na zdjęciu i bez blędu czyli Origin. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
System nie jest lewacki. A jeśli dla Ciebie nauczenie dzieci "autonomii seksualnej" i tego jakie są granice intymności jest "lewackie" to ja wysiadam, bo to jest piramidalna bzdura i głupota. Przez rywalizację budowanie pewności siebie? A co z tymi dziećmi, które nie wygrają rywalizacji? To co napisałeś wygląda na chłopskorozumowe bzdury. Nie jestem psychologiem dziecięcym, ale moim zdaniem to są brednie. Ty zacząłeś pierwszy. Dali Ci obóz "lewacki", żebyś go mógł obrzucać guanem i żebyś się żarł z nim. nie widzisz tego, że jesteś produktem? To co piszesz to nei jest wiedza, ale półprawdy, brednie i bzdurki podlane chłopskim rozumem. Jeżeli prawactwo to takie zacofanie i niewiedza, jakei tu zaprezentowałeś to faktycznie - potrzebujemy "lewackiego programu". Przeczytałem ten program i jestem zszokowany tym jak dobrze wygląda. To nie mogło wyjść spod serdelków Izabeli Leszczyny. Wygląda zbyt mądrze. Są obowiązkowe -
Przez ju-rek · Opublikowano
Wyższe napięcia i gorsze to stabilizacji Niższe opóźnienia, szacun na dzielni -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Nie chronic, a nie dac zarobic skalperom. Gdybysmy nie kupowali po chorych cenach od skalperow ceny nie bylyby tak wywindowane. @voltq nie mam zadnej obsesji, napisalem tylko, ze nikt Cie nie bedzie po plecach klepal za zakupy od skalperow, a narracja poszla w strone, ze sklaperzy sa ok, a Sony zle.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi