Skocz do zawartości

killer modding

adriankiller

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

nie mam zadnych lampke mam jedna ale ona sie nie nadaje do czegos takiego

teraz to odpisal

Cytat

Hi Adrian

They are  5 of versions of RAL Colour 2005 Orangé brillant and they are going to  pick the best one [ brillant ] the best one,  i thought i would have found out by now, i will keep asking them for a time frame.  When i have more accurate information i will get back to you immediately.

regards

Ian

Mayhems User Support

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• No, ja jestem ciekawy jaki musi być dysonans u ludzi karmionych propagandą że dziennie ukraińcy tracą 100 swoich a zabijają 5000 rusków, albo że rakiety ruskim kończą się za 2 tygodnie (od 2 lat). W mediach propaganda że ukraina od zwycięstwa do zwycięstwa idzie przecież, gruzuje rusków tysiącami, dziennie 1000 czołgów wroga rozbija to jak może przegrywać  
    • Nie lubię Trumpa i na pewno nie oddam na niego głosu  natomiast to za jego kadencji wojska USA zwiększyły liczebność wojsk stacjonujących w Polsce. Myślę, że on mówi jedno a myśli drugie. Poza tym mnie to nie obchodzi. USA mają swoje problemy, Chiny się zbroją i nie widzę powodu dlaczego Amerykanie by mieli pomagać militarnie Europie. USA chyba nie ma nawet 350 milionów ludzi, Europa ma ponad 700 milionów a Rosja teraz pewnie około 130-135 milionów (liczby z pamięci). Moim zdaniem nie ma co liczyć na USA tylko trzeba się zbroić. Jakby Chiny zainicjowały konflikt to Rosja by mogła wykorzystać moment w którym USA by były osłabione i wtedy i tak byśmy nie mogli liczyć na znaczną pomoc. Rozumiem, że OZE i cała kwestia klimatu jest istotna natomiast powinniśmy najpierw skupić się na naszym bezpieczeństwie zamiast liczyć na pomoc kraju o ponad 2x mniejszej populacji od Europy dodatkowo w tym czasie osłabiając europejską gospodarkę.  Naprawdę mam wrażenie, że ludzie domagający się nieustannej pomocy USA to debile. Mamy cały kontynent a naszym wrogiem jest Rosja której PKB jest już pewnie z 10x mniejsze od PKB Europy. Do tego część całkiem bogatych krajów Europy nie płaci nawet 2% PKB na zbrojenia. Czas wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i krytykować Europę za brak działań a nie obrażać się, że USA może nie chcieć nas wiecznie niańczyć.  Oczywiście liczę na pomoc USA w razie wojny ale to nie może być nasz plan a, b i c. Dlatego mam w nosie kto wygra a być może się nas by było lepiej jakby wygrał dziad z demencją, bo może byśmy zaczęli się sami zbroić. 
    • A na 4090 bez Dlss i Fg ile jest w 4k?
    • Kto chciał na PC zagrać w Zero Dawn to raczej już zagrał, gra latała nawet i za 30 kilka zł. A jak ktoś jeszcze chce zagrać, to raczej czeka na promkę na nieremaster, bo za te 30 kilka zł jest dostępna co kilka tygodni mniej więcej. No i nie była jakimś mega hitem, nie dobiła do 50 tysięcy graczy w peaku.    Targetem remastera są posiadacze PS5 i i przyszli posiadacze PS5Pro.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...