Światłowód Orange – router Funbox 7 niestabilne połączenie Szukaj w tym temacie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Chyba się z Bergiem w drodze do Bieszczad minęli ale nie jestem pewien :p -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Integra +, w zasadzie - bo wiecej prundu żre Czasami windows cos w plikach miesze. -
Przez Bono_UG · Opublikowano
I tyle kosztuje jako miesięczny. Jak sporadycznie się korzysta, to cena już takiej roli nie gra. 11 dni dojazdów i okresowy wychodzi już taniej niż jednorazowe. Nie musi ceną, może jakością A bardziej serio, to utrzymanie komunikacji kosztuje i czy w bilecie, czy podatkach za to zapłacisz. Bilet sieciowy na SKM-kę kosztuje 300zł, rocznie 3600. Ile obecnie kosztuje samochód, który nie rozpadnie się? 36k? To jest 10 lat biletów okresowych, a trzeba jeszcze co roku płacić ubezpieczenie, przeglądy. Dojdzie też paliwo, wymiana części. Jak masz krótszy odcinek, to do 12km miesięczny kosztuje 180zł czyli 2160 rocznie. W cenie tego samego samochodu masz 16,5 roku biletów miesięcznych. Jak ma być bardzo tanio, to chyba nic nie przebije MEVO, byle zmieścić się w limicie dziennym Wtedy masz 30zł miesięcznie lub 259zł rocznie. -
Przez X360 · Opublikowano
Tak....RTX 5080 - taka fajna integra. Ci z Reddita też na integrach grają zapewne. -
Przez VRman · Opublikowano
Najpierw niech zrobią tak, żeby 1/3 do 2/3 kasy nie była wydana debilnie i niemal w błoto, a zadłużać państwo tonące w długach na setki milardów to po tym. Jak już zadłużać kraj po uszy to akurat na sensowne wzmacnianie obronności to nie będę krytykował. Ale jak to ma być jak to co odpierdzieliły pisuary to już lepiej niech będzie tylko 20% kasy, ale wydanej poprawnie i z rozsądkiem, a nie na trzy megasuperduper samoloty i osiem czołgów nie nadających się do niczego bo nie zadbano o wozy szkoleniowe, części, amunicję itp. - a potem roje dronów i rakiet nam rozwalcują kraj, bo zabrakło na to, co najważniejsze do obronności w XXIw. bo polityk na tle rzędu wypasionych czołgów wyglądał lepiej... Idź z tym do wyborów, a dostajesz mój głos @GordonLameman Nie odpisuj trolowi. Przecież on się wciska w dyskusję nieproszony ciągle. Jak mu faktycznie nikt nie będzie odpisywał, to moderacja może w końcu go posprząta, bo upadnie argument o tym, że "on tylko uczestniczy w dyskusji, do której ma prawo". No jak przez misiąc nie będzie miał dyskusji z nikim, to może spojrzenie na jego działalność na forum się w końcu zmieni. Teraz nie tylko wstawił Szewko (jakaś konkretna akcja z nim musi być, wczoraj widziałem że go promują ostro na kanale zero) ale centralnie wpierdzielił wypowiedź.. BRAUNA Ignorujmy. Śmiejmy się i ignorujmy. (ale róbmy screenshoty i notatki co gość robi, i od siebie dodam: i uczmy się o tym jak działają ruskie trolownie, bo można fajnie wyłapać wtedy więcej nieoczywistych rzeczy) PS. I zauważ, że ma skrypcik do grania obrażanego, prześladowanego. Niestety niektórzy się na to łapią, więc mu nie pomagaj w tym - staraj się nie obrażać. Bo za każdym razem załącza "buuu, ataki personalne, buuu ja tylko mam odmienną opinię a mnie atakójom!".
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi