Jakość wykończenia wnętrza dzisiejszych aut premium (i nie tylko)
-
Ostatnio przeglądający 3 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
A taki był ładny, biały, szkoda. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-5090-user-caps-power-at-500w-still-sees-burned-12v-2x6-adapter -
Przez tomcug · Opublikowano
Jak to? Nie otwierają Ci się na Intelu okienka, zanim jeszcze pomyślisz, że chcesz jakieś otworzyć? -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Nie, wprowadzasz milion opakowań z danego materiału, z czego powiedzmy 40% objętych kaucją. Jeżeli odzyskasz 70% kaucyjnych, to masz całościowy odzysk na poziomie 28%. Twierdzisz, że dzięki wprowadzeniu systemu kaucyjnego, dotychczasowy recycling przestał działać? W ten sposób to nigdy nie dojdziemy do wymaganych poziomów Nie rób już jaj, zbyt ogarnięty jesteś, żeby sadzić takie babolce. Podstawą jest dyrektywa, która ma odzwierciedlenie w tabelce w załączniku 1, który pominąłeś (podałeś tylko 1a). To co wstawiłeś to nasz krajowy system kaucyjny i wymagania do jego działania, a nie to co musimy spełnić w ramach Wspólnoty. Jeżeli butelki pet stanowią 40% wszystkich opakowań plastikowych, to osiągając zakładany poziom odzysku w systemie kaucyjnym 90%, dojdziemy tylko do 36% odzysku tworzyw sztucznych, braknie 19pp do spełnienia wymogu. Jeżeli masz dane jaki jest obecnie poziom odzysku, to pokaż i wtedy zobaczymy czy system kaucyjny w obecnej formie jest w stanie dociągnąć nas do wymaganych progów. Mi się udaje wyszukać jedynie dane za 2022, gdzie poziomy wahają się w granicach 30-50% w zależności od materiału i sposobie liczenia. -
Przez galakty · Opublikowano
Bo to nie jest skóra, tylko "skóra" Z jednej strony winę ponoszą kupujący. Większość ma gdzieś co auto posiada i w jakiej jakości, ma być ładne i budzić zazdrość u sąsiada/kolegi. Tyle z wymagań. No i mało palić, wiadomo. Dla mnie czy spali 6 litrów czy 10 to żadna różnica, chcę dobre auto które się nie psuje, tylko rynek to zweryfikował i ludzie wolą jednak awaryjne auta które mniej palą. Nawet wątek niżej jest dylemat czy brać 340i czy 340d, bo diesel mniej pali... I tak to jest. -
Przez galakty · Opublikowano
Ja bym Motoroli nie kupił. Jak szukasz dobrego aparatu to jakiś Pixel, bateria będzie słaba ale aparat topka w tym budżecie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi