Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Nie podpowiem czy to najlepsza opcja, ale miałem okazję kilka miesięcy temu pobawić się tym lapkiem przez tydzień (konfigurowałem parę rzeczy dla osoby docelowej z rodziny), i moim zdaniem to kawał świetnego sprzętu. Lekki, fajnie wykonany, z bardzo dobrym ekranem i przyzwoitą kulturą pracy. Z minusów, to pod większym obciążeniem wentylator robi się trochę głośny. Bateria trzymała mi około 5h (przeglądarka + muzyka w tle + instalowanie softu / ściąganie plików + ekran na 80%), pewnie gdyby nic nie instalować i nie ściągać, to dobiłaby do 6-7h.

Ogólnie bardzo fajny sprzęt, gdybym szukał czegoś podobnego dla siebie to bym pewnie też go wziął :thumbup:

• Thanks 1
Opublikowano

Rozważ jeszcze to https://www.hp.com/pl-pl/shop/products/laptops/laptop-hp-omnibook-ultra-flip-14-fh0109nw-u5-226v-16gb-1tb-120hz-dotykowy-oled-14-b2mf7ea-akd?tduid=dc79a6417c5449a543d94a6a4e554676&progId=325689&affId=2523819&utm_source=affiliate&utm_medium=cpa&utm_campaign=ceneo.pl
Ma grafikę o 1 generację nowszą niż ten Zenbook, rdzenie Battlemage. Jakość wykonania nie gorsza. Wentylator nigdy nie robi się głośny, nawet podczas grania jest cicho i cały laptop chłodny pod nadgarstkiem/klawiatura.