Monitor 27" do montażu i CS2 [1500-2500]
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Pasty są słabe do rtx 4090, po czasie każda złapie efekt wypompowywania i pogorszenia temperatur, na ptm nie ma tego efektu -
Przez Amp · Opublikowano
Madki potrzebujo dla swoich bombelków a ty zamiast dać i dowieźć to chcesz sprzedawać, uśmiech bombelka się dla ciebie nie liczy? -
Przez JacekRTX · Opublikowano
Bujałem się z tym cały weekend Na razie zero problemów, a nie stawiałem sytemu na nowo. Kupon na Crimson już wpadł, może wpadnie 50 euro - będzie na Forze 6 za prawie darmo Za 2499 to z pocałowaniem ręki, karta póki co nie jest głośna, cewek nie słychać, zasilacz daje radę. W Forzie 5 przybyło mi chyba x2 fpsów w stosunku do 4060Ti 16 GB, z perspektywy radeona odnoszę wrażenie że tego Geforca dławi 128 bitowa magistrala. Tyle samo vramu, a radeon łyka 2 GB więcej (9 vs 11 dla radeona) Także dzięki @Lameismyname za polecajkę, po wypłacie wleci monitor 27 2k -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Po prostu nie zgadzasz się z jego zdaniem. Oglądasz wiele kanałów gamingowych / filmowych / artowych 9chodzi mi o mnogość kanałów tej samej branży)? Jak często coś ma 100 na 100 od wszystkich? Jest 5 kanałów, 5 gości, których uznaję za speców i... płyta, film, gra dostaje od nich... rózne oceny. I to jest normalne! Tylko rzeczy wybitne / dekady dają zazwyczaj orgazm wszystkim. Rozbieżność w zdaniach i ocenach jest... subiektywna i oczywista. Spoko. Na tym polega selekcja. Jest masa typów i kanałów, które grają mi na nerwach i które omijam. Tylko to nie jest odpowiedź na pytanie: "(...) Zawsze mnie zastanawiała sensowność wrzucania filmów od jakichś gamoni youtubowych (...)" -
Przez Send1N · Opublikowano
Wystaw za 2500 może ktoś wezmie, podobny sprzęt wisi już 2 tygodnie na olx za 2600 z tym że tam jest 16gb ramu więc masz większą szansę bo to obecnie najwięcej warty podzespół z tej skrzynki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi