Phoenix. 7 196 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Jednym rwie, innym nie. No cóż 😎 3x LCD, 2x oled w ostatnim czasie i nic.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca To nie z monitorami jest problem tylko z silnikami gry.
some1 740 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Tylko czekałem na argument, że problemu nie ma, to gry są popsute. 41 minut temu, Phoenix. napisał(a): Widocznie miałeś problem z czymś innym. Tak, ten problem nazywa się "sam Gsync nie gwarantuje braku rwania obrazu w każdych warunkach".
Phoenix. 7 196 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca No i doczekałeś się have fun! Side już pisał co na to wpływa i nie jest to zero jedynkowe jak myślisz ale najwidoczniej nie każdy to potrafi zrozumieć A ty się zamknales na gsync i dla ciebie to jedyny słuszny winowajca
some1 740 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) Heh, znowu zaczynasz fikać zamiast normalnie rozmawiać. Jaki znowu winowajca, czego? W dniu 7.03.2026 o 15:21, Phoenix. napisał(a): Odpalasz gsync, riva tuner lock 3 klatki ponizej odswiezania i zapominasz o wszystkim, cala magia No chyba, że nie działa, to wtedy "masz problem z czymś innym", "jednym rwie, innym nie", "nie jest to zero jedynkowe", "problem z silnikami gry" Edytowane 9 Marca przez some1
Phoenix. 7 196 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Odpisałem ci kulturalnie więc nie zaczynaj Jeśli dla ciebie to nie jest normalna tylko jakieś „fikanie” odpowiedź to chyba na tym ten dialog zakończę.
Reddzik 4 318 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Jeśli to jest TV to może działać "inaczej" niż zwykły monitor. Czasem gra się trafi, czasem monitor/TV gdzie coś nie współgra. Tak jak u Feniksa, tak samo u mnie, nie mam czegoś takiego, ostatnio nawet w BF6 czy w innej grze miałem wraz z włączonym FG z 200fps+ i nie rwało- miałem bez blokady fpsu, bo jak miałem blokadę to niestety gra dziwnie zamulała, bo FG nie lubi limitu fpsów- jak mu się przeszkadza rozwijać skrzydła. 1
Rekomendowane odpowiedzi