łukasz850 168 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) https://ithardware.pl/aktualnosci/gry_playstation_pecety_sony_ekskluzywnosc_gaming-49146.html Chcialem pogadać o tym. Te gry sony są takie same np: ghost of yotei gorszy od thsushimy. Horizon forbidden west podobny do zero dawn. God of war tak samo. Cienutko troche. Po co to kupować? Edytowane 4 Marca przez łukasz850 2
Pan Mateoo 683 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca te gry i wiele innych sa podobne bo bazuja na tym samym silniku. tak wlasciwie to poki nie ma nowego silniku (nowych silnikow) to gry beda mialy bardzo zblizone, podobne mechaniki. stad ja mam od wielu miesiecy problem znalezc jakas fajna gre bo wszystkie przypoimnaja stare gry, w ktore juz gralem
łukasz850 168 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca Mam wrażenie, ze poprzednia generacja była bardziej innowacyjna. Dzis sony klepie to samo.
Krystian03 21 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Czyli żeby móc zagrać np. w GTA VI to i tak trzeba będzie mieć konsolę bo port na PC raczej byłby całkiem ciężki a nawet gdyby jakimś cudem się udało to by się skończyło podobnie jak z GTA IV w dniu premiery. 1
kanon7 636 Opublikowano Czwartek o 19:14 Opublikowano Czwartek o 19:14 10 godzin temu, Krystian03 napisał(a): trzeba będzie mieć konsolę bo port na PC 8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Ale GTA to nie jest żaden ex sony... A gdzie on napisał że to ex sony? w którym miejscu?
AndrzejTrg 3 142 Opublikowano Czwartek o 19:25 Opublikowano Czwartek o 19:25 @kanon7 "żeby móc zagrać np. w GTA VI to i tak trzeba będzie mieć konsolę" ten cytat to sugeruje , do tego pisząc w temacie o wydawaniu gier Sony na pc, a gry Sony to przecież exy . Także tak to można odczytać 🙂
miro 1 083 Opublikowano Czwartek o 19:41 Opublikowano Czwartek o 19:41 a to musi być drugi taki sam temat ?
AndrzejTrg 3 142 Opublikowano Piątek o 04:22 Opublikowano Piątek o 04:22 W tym dziale niech sobie zakładają ile chcą i jakie chcą, przypadkiem się tu trafia
miro 1 083 Opublikowano Piątek o 05:43 Opublikowano Piątek o 05:43 Godzinę temu, AndrzejTrg napisał(a): W tym dziale niech sobie zakładają ile chcą i jakie chcą, ok,ok, tylko że to takie masło maślane, to samo o tym samym.. no ale.. 1
AndrzejTrg 3 142 Opublikowano Piątek o 05:48 Opublikowano Piątek o 05:48 Ale w innym dziale Też myślałem aby dziubnąć do tego, ale no właśnie jak nawet modowi nie przeszkadza, to co my biedne żuczki możemy 1
Zdzisiu 418 Opublikowano Piątek o 18:17 Opublikowano Piątek o 18:17 Nie licząc Helldivers 2 i Stellar Blade to gry wydawane przez Sony, ich czasowe exy etc. średnio sobie radzą na PC co widać na Steamie. Na Steamie ciężko coś ukryć wiec to działa raczej na ich niekorzyść.
łukasz850 168 Opublikowano Poniedziałek o 06:23 Autor Opublikowano Poniedziałek o 06:23 Nie wiedziałem ,ze jest inny temat. Po za tym liczą się zyski a nie przychody. 2% przychodów, ale zysków pewnie z 10%.
Rekomendowane odpowiedzi