domin1994p 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam miałem przeprowadzkę i nie uruchamiałem komputera około 8 miesięcy po uruchomieniu komputera wyłącza się w około minute i tak w kółko ciagle to samo zauważyłem w biosie ze temperatury procesora z sekundy na sekundę rosną z 70 do ponad 100 i się wtedy wyłącza wysyłam zdjecie z biosu
ju-rek 593 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ewidentny problem z chłodzeniem, co jest na procesorze AIO, czy powietrze?
domin1994p 0 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu SilentiumPC Navis RGB 280 2x140mm moje chłodzenie dodam że pastę wymieniałem około 2 lata temu zajrzałem do środka to trochę przesuszone jest
ju-rek 593 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, domin1994p napisał(a): SilentiumPC Navis RGB 280 2x140mm moje chłodzenie dodam że pastę wymieniałem około 2 lata temu zajrzałem do środka to trochę przesuszone jest Pompka pracuje? Sprawdz wszystko porządnie.
Rekomendowane odpowiedzi