Skocz do zawartości

Czy jest możliwość aby na tym forum lub generalnie na forach wdrożyć funkcje aby wybrani użytkownicy (np. ignorowani) nie mieli dostępu do publikowanych przez innego użytkownika treści?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak w temacie: Czy jest możliwość aby na tym forum lub generalnie na forach wdrożyć funkcje aby wybrani użytkownicy (np. ignorowani) nie mieli dostępu do publikowanych przez innego użytkownika treści?

Czyli chodzi mi o to, że np. napiszę jakiś post, ale nie będą go mogły zobaczyć osoby z listy? Czy w ogóle teoretycznie czy praktycznie jest taka możliwość czy to jest niewykonalne technicznie?

Pytanie bardziej do działu regulaminowego, ale nie wiem czy tam wolno w tym dziale pisać, a nie ma on wyłącznie charakteru informacyjnego.

Proszę o przeniesienie do działu odnośnie pytań i sugestii bo nawet nie zauważyłem, że jest ten dział na forum

Edytowane przez hubio
Opublikowano

Zły dział. Ktoś tu nie przeczytał regulaminu, który zaakceptował:

Cytat

Ponadto nie zamieszczamy komentarzy, które:

[...]

zawierają uwagi skierowane do redakcji Serwisu ITHardware.pl. Za wszelkie uwagi jesteśmy bardzo wdzięczni. Takie uwagi prosimy jednak zamieszczać w przeznaczonym dla nich dziale, względnie prosimy jednak o kontakt mailowy z redakcją ([email protected]). Tylko wówczas mamy pewność, że Wasze uwagi trafią do osób odpowiedzialnych za treść Serwisu.

Właściwy dział tu:
https://forum.ithardware.pl/forum/88-pytania-i-sugestie/

Niegrzeczny hubercik.

• Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, huudyy napisał(a):

A nie możesz po prostu dodać kogoś do ignorów? 

ps twój pomysł całkowicie przeczy idei forum jako forum :E

No mogę, ale i tak ta osoba przeczyta, a potem komentuje. Wystarczy, że ktoś ją zacytuje i już to widzę. Nawet nie wiem czy technicznie da się to zrobić. Po prostu zwykłe pytanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...