Ultrabook do 3000/3500PLN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Spokojnie jak pierwszy raz to robiłem w rtx 4080 też się bałem , ale poszło bez problemu. Też miałem cyrki z obrotami i HS po wymianie , nastał chłodek i kultura pracy wentyli. Następne karty już szły bez problemowo , wiadomo pierwszy raz jest najgorszy ale poradzisz sobie. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Jak mogłaby pomóc? Skoro wchodziła w życie później niż to wszystko? Bodajże od czerwca. -
Przez skypan · Opublikowano
@GordonLameman Mnie trochę bawi próba uregulowania czegoś co w sumie w założeniach miało być poza regulacją Maciusia i Julcie zaryzykowali i w tym przypadku szampana nie piją. Mogli sprawdzić skąd się to Zonda wzięła, jak przeszły audyty itp. A jak są jakieś powiązania polityczne i są z tym związane jakieś przekręty to stawiać zarzuty i rozliczać. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Sportowcy to chyba dostali, fakt że nic nie warte tokeny ale dostali Teraz to już sam nie wiem czy by coś dała ustawa, choć dziś Domański zaklinał się na jądra św. Andrzeja że, ustawa by pomogła -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Jak wcześniej już wspominałem nie mam opcji aby do innego kompa ją wlozyc. Moj plan na ten moment jest taki: Zasilacz wymieniłem więc ten element odpada. Jak tą kartę mi przyjmą to tyle dobrze, że bede mial pewność czy to karta. Jak odeślą to wymienię nową płytę główna. Nic lepszego tu nie wymyślę. 🤷 Jak to czytam to ataków paniki dostaje. XD Dzięki mistrzu ale ja naprawdę nie mam takich umiejetnosci.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi