Ultrabook do 3000/3500PLN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez unadarek · Opublikowano
Tak jak najbardziej widziałem tą tabelkę tylko w kc3000 na pewno łapska wepchane i jest dwóch producentów pamięci które lądują w kingstonie kioxia i micron ,ponoć sporo większe temp. na tych kioxiach więc temu zapytuję czy może ktoś coś na temat gigabyta czy tam też pchane pazurki i były jakieś zmiany -
Przez MaxxGroo · Opublikowano
Hype jest, Ale są obawy, że to zwykły reskin bez zmian. Zobaczymy jakie wykręci wyniki. FH5 wykręciła ogólnie lepszy od FH4. Ogromna różnica była w przebiegu peaku, bo FH4 zdobyła go później , sprzedaż się rozkręcała. FH5 tylko na premierę, po czym miała ogromny zjazd i spadek zainteresowania . -
Przez sideband · Opublikowano
Wszyscy trzęsą nóżkami przed GTA6 to różnie może być. Obym się mylił, ale może być 2027. Tombik, który miał pojawić się w 2026 już przesunięty na 2027 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Dokładnie właśnie o to mi chodziło. Widzę ze nie tylko ja widzę ze cos jest nie halo przed premiera. Poza tym, jak na ten moment nie widzę tego, czego się spodziewałem zobaczyć w tej FH, czyli klimatu Tokio Drift... I tez nie tylko ja jestem rozczarowany. https://spidersweb.pl/2026/04/ogralem-forza-horizon-6-wrazenia-opinia.html To jest właśnie największy problem w tej serii, ze wszystkie gry są takie same. A tutaj chyba jak nigdy mieli okazje się wykazać i zrobić coś odmiennego. Cena FH5 podstawki bardzo krótko kosztowała 300zl i szybko to zweryfikowali ... A tutaj nie ma nawet w połowie takiego oczekiwania na grę jak było wtedy ze o 4 nie wspomnę. FH5 FH4 Dla porównania FM8 Zobaczymy, ale czuje ze 6 z cena poleci bardzo szybko, oczywiście nie na stale, ale będzie szybko korekta. Zapewne szybciej niż przy 5.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi