Płyta główna GIGABYTE B860M Aorus Elite WiFi6E // 449zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ja też tylko ETF. Łatwiej mi to monitorować i do tej pory nie miałem wtopy. -
Przez MAKU · Opublikowano
Wy mnie lepiej dajcie jakies porady jak ustawic gierke na radeonie 7900xt, jaki frame generator najlepiej? amd, xess, czy moze lossless scaling, czy nowy Wiesek ma fsr 4 z automatu czy bawic sie Optiscalerem? -
Przez Marvf · Opublikowano
Robi mi się mydełko w ruchu, dopiero statycznie obraz nabiera jako takiej ostrości. Blury i inne bzdety wyłączone. Też tak macie? Niżej załączony RT, PT, DLSS Q, HW OFF, UBER+. na DLAA ku zdziwieniu jest podobnie. Chyba że to PTSD z poprzednich wersji DLSS -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Ja mam teraz dosłownie całość w 3 ETF-ach, czasami je rebalansuję. Jak widzę, że jest jakaś większa korekta (atrakcyjna dla mnie) na jakiejś większej spółce, która prognozuje powrót do poprzedniego stanu (przyklad pierwszy z brzegu - NV), to sobie zamykam trochę ETF-ów, otwieram pozycje w danej spółce i potem z niej wychodzę, jak wzrost zwolni. Robię to sporadycznie, może 2–3 razy w roku. -
Przez areczek1987 · Opublikowano
Upadłeś na głowę pierdoląc swoje dyrdymały nie potrafiąc się rozejrzeć wokół i jeszcze chcąc dyskutować. I przestań mnie tu przywoływać do tablicy @Badalamann chyba że chcesz prowadzić swoje odrealnione monologi.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi