MisterT Design
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
No co, muszę mieć jakieś przebłyski dobrego humoru w tym całym szajsie jakie mnie spotkało z tą grą. Dobra koniec beznadziejnego spamu z mojej strony, bo zaraz wpadnie mod, że wypisuję głupoty i nabijam posty. Pieski są super w tej grze, z tej miłości próbują przepychać się przez ściany by się z nami przywitać Kulka w głowę i tak został. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Ok dziękuje za potwierdzenie. Menzten idzie z Hołownia praktycznie łeb w łeb. Zdecydowanie ma szanse go przeskoczyć. Jest to jak najbardziej realne. Nie wiem co by musiało się stać żeby spadł na 5 miejsce, które obstawiłeś. Obiektywnie internet był wtedy zaspamowany shortami z tej debaty kolportowanymi przez troll konta. Osobiście uważam, że całościowo wypadł w tej konkretnej debacie słabiej. Jednak żadnego masakrowania tam nie widze. -
Przez kubikolos · Opublikowano
https://www.dw.com/pl/polska-i-niemcy-razem-dla-równości-płci-i-osób-lgbtiq/a-70794809 Rząd ekspertów na trudne czasy -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Potwierdzam. Lock na 30 i 60 jest niegrywalny. Coś skopali nawet na myszce. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Hołownia dobrze wypada w debatach, i faktycznie jako kandydat nie stricte z KO mógłby być lepszym prezydentem, ale mam wątpliwości czy byłby wstanie pokonać kandydata pisu. W każdym bądź razie, te szanse moim zdaniem ma mniejsze niż Trzaskowski.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi