Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej,
Szukam słuchawek po kablu chyba najlepiej dousznych do gier. 

Posiadam słuchawki Sony ULT są świetne do muzyki niestety w grach przede wszystkimi strasznie duży jest bas, kroki są niby ok jednak wydaje mi się że to nie to. 

Dużo gram w Warzone i niestety kroki są dość słabo słyszalne, widziałem że większość korzysta z tych dousznych zakładanych na ucho. 

Nie znam się kompletnie na tym, czy mógłby mi ktoś doradzić co kupić, jest ich dużo i sam nie wiem jakie będą najlepsze do mojej ceny.

Cena: 200 - 250zł jeśli warto dopłacić 

Gry: Warzone 

Znalazłem coś takiego: 

1. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-dokanalowe-truthear-zero-niebieski?gad_source=1&gad_campaignid=19151387165&gbraid=0AAAAADoIO69ole7he8tQD0IW4kDithbhM&gclid=Cj0KCQjwkrzPBhCqARIsAJN460l2-BFJG4C2442wsbsX1Uzeo0AAclsNEaA_nI4RJJNhcCsJNG5w594aAsgSEALw_wcB

2. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-dokanalowe-fiio-jh13-drewno?gad_source=1&gad_campaignid=19151387165&gbraid=0AAAAADoIO69ole7he8tQD0IW4kDithbhM&gclid=Cj0KCQjwkrzPBhCqARIsAJN460l0ZSEJD3R1tDmeGwrMhGzoXNvtFl5f0SIxYM5VA4C-B6rvRBolnkoaAlOFEALw_wcB

Tylko nie wiem jak z tymi parametrami, chciałbym dobrze słyszeć kroki i otoczenie :/ 

Dziękuję  za pomoc 

Edytowane przez Hub1siek
Opublikowano (edytowane)

Czy ewentualnie może jakieś nauszne słuchawki ? Mam sony ULT tutaj na pewno na - będzie bass bawiłem się tymi eq ale jakoś szału nie ma jeśli chodzi o kroki itp 

Logitech G PRO X

Edytowane przez Hub1siek