migające kółko obok kursora po aktualizacji karty graficznej
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tankietka · Opublikowano
Nielogiczny wywód z dupy strony do mojego posta. Jeśli chcesz przedstawić swoje wynurzenia co do kondycji gier nie łap się za cytowanie innego zagadnienia. -
Przez trybcio86 · Opublikowano
Raczej nigdy ! tej gry nie da sie naprawić ani polatać to jest ulep bez ładu i składu który tak sie przeciągał w wydaniu ze to nie mogło się udać. Ja wywaliłem to gówno nie będe palić nerwów jak pchanie fabuły koszmarnie męcząc sie w przemierzaniu pustej powtarzającej się zony. Teraz czekam na chernobylite 2 i tu pokładam nadzieje. Uniwersum stalkera dla mnie skonczylo sie na zewie prypeci. Wrzuciłem film stalker world i maja wiele podobnych odczuć co ja miałem i o których tu pisałem. O ile oni zmusili sie do skonczenia gry to ja nie jestem w stanie w tego ulepa dalej grać. Jestem już za starym graczem żeby złapać sie na takie gówno. -
Przez Spl97 · Opublikowano
https://videocardz.com/newz/radeon-rx-8000-reference-gpu-might-have-just-been-leaked-by-amd Nie wiem jak wam, ale mnie się taki referent podoba. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Mnie już bardziej będzie interesowała seria 6xxx, w tym czasie może zmienię platformę, nawet by wypadało przed zmiana GPU. Ale to wszytko tylko jak będę miał w co grac, a na razie nie mam. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
I za to lubię Radeony - oryginalne nazewnictwo. W GeForce wieje nudą - seria 500, 600, 700 i tak do końca i zaczynamy od nowa serię 1000, 2000, 3000. A AMD? R9 290, RX Fury, RX Vega, Radeon VII, RX 5700 XT. Teraz znowu ma być zwrot i mała zmiana 👏
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi