SeaSonic Focus GX-550W vs SilentiumPC Supremo FM2 750W
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
Może nie chce jeździć z kurą na masce? Jego wybór. -
Przez Luki_ · Opublikowano
Sztos się gra, rozgrywka bardzo przyjemna, rozwój postaci fajnie przemyślany czy eksploracja . Animacja i poruszanie sie postacią świetne, graficznie to chyba jedna z niewielu gie gdzie faktycznie PT wygląda super w tych miejscówkach korytarzowych gdzie jest dużo szkła, wypolerowanych ścian i szyb. Do samej grafiki tez ciezko sie przyczepić stacja i ten księżyc wygląda pięknie, implementacja hdr tez bardzo dobra. Mechanika gry to klon Rudy Jedai od Raspawn czyli możemy wracać do miejscówek i do hubu w ogniskach (chekpointach) ale wtedy sie odmawiają wrogowie . Nie jest trudna bo nie karze za śmierć a zebrane przedmioty zostają nam na zawsze i upuszczone doświadczenie a stackje szybkiej podróży sa sensownie rozłozone. Fabuła prosta ale ta surowa relacja z dziewczynką jak to bywa w japońskich grach która się uczy bycia człowiekiem zawsze się sprawdza. Co najważniejsze optymalizacja jak w demie jest git, gra nawet przy włączonym Path tracingu nie ma mikro przycięć nawet w walce gdy obciąża karte na max to nie czuć tego gdy fps skacze, co zawsze jest problemem w grach np. na UE5. Gra działa płynnie nawet z odblokowanym fps. -
Przez reddy · Opublikowano
A byłem pewien że lcd, bo to padaka miałem oba, mam oleda, ale powiem szczerze nie wychodziłem z nim. Widocznie tak jak kolega pisze, jasność ekranu smartfona, to inny poziom.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi