Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Strutter napisał(a):

@PrzemekRyk@Zhao

Dzięki, a kojarzycie może Baseus BP1 Pro?

Niestety nie. Ja od lat jestem wierny JBL od lat, gdyż po prostu za stosunkowo niewielkie pieniądze mam słuchawki z całkiem przyzwoitą jakością dźwięku. Te 135BT to pierwsze bezprzewodówki u mnie. Dla mnie plusem jest też to, że to nie są tylko dwie pchełki wtykane w ucho, są połączone kabelkiem - trudniej zgubić tak, żeby się nie zorientować, że się zgubiło.

dyby nie to, że nieużywane np. przez dwa-trzy dni potrafią się całkowicie rozładować. :( Acz zastanawiam się, czy to nie jest cecha bezprzewodówek generalnie. Te schowki jak np. w pokazanym Baseus BP1 Pro jednocześnie pchełki ładują?

BTW - miło poznać kogoś, kto się na forum PCLabu udzielał! :piwko:

Opublikowano

@PrzemekRyk

Też nie przepadam za brakiem połączenia kabelkiem. Sam używam przewodowych dokanałówek Sony a bezprzewodowe do PS5 to duże nauszne Edifier. Mało tego, w szafie trzymam zafoliowanego następcę mojej Xperii w postaci Poco F5 12/256, po którego sięgnę za rok lub później. Właśnie ze względu na zanik dobrych smartfonów z gniazdem 3,5mm, którego używam również w samochodowym audio.

Żona używała przewodowych dopóki nie dostała ;) nowego Poco X7 Pro. Brak gniazda 3,5mm nie był problemem, bo w aucie podłączam swój, a sobie by widziała jakieś TWS - stąd JBL 135BT odpadają. Mowa o modelach niedrogich, bo użytek na tyle rzadki, że zdążyło wyjść Poco X8 Pro. xD

Co do PCLab - czasy SSD SATA i GPU bez kosmicznych TDP wspominam jako szczyt przewagi gamingu PC nad konsolami, a teraz to nawet nie mam stacjonarki... Miło poznać! :E

Opublikowano
11 godzin temu, Strutter napisał(a):

Dzięki, a kojarzycie może Baseus BP1 Pro?

Nie. :(

Godzinę temu, Strutter napisał(a):

Też nie przepadam za brakiem połączenia kabelkiem. Sam używam przewodowych dokanałówek Sony a bezprzewodowe do PS5 to duże nauszne Edifier. Mało tego, w szafie trzymam zafoliowanego następcę mojej Xperii w postaci Poco F5 12/256, po którego sięgnę za rok lub później. Właśnie ze względu na zanik dobrych smartfonów z gniazdem 3,5mm, którego używam również w samochodowym audio.

Ja wręcz przeciwnie  - cenię sobie wygodę odkąd przerzuciłem się na wireless ;) Podstawa to słuchawki z łatwo wymienną baterią 

Opublikowano

@PrzemekRyk

Chodzi mi o to, że jedna i druga słuchawka są połączone między sobą, więc trudniej zgubić, nie o to, że są podpięte do telefonu. Zresztą te JBLe mają fajną opcję sparowania się z dwoma urządzeniami - więc nie muszę od nowa parowania robić z laptopem czy z telefonem, bo po prostu oba te urządzenia pamiętają słuchawki. :)

Żona używała przewodowych dopóki nie dostała ;) nowego Poco X7 Pro. Brak gniazda 3,5mm nie był problemem, bo w aucie podłączam swój, a sobie by widziała jakieś TWS - stąd JBL 135BT odpadają. Mowa o modelach niedrogich, bo użytek na tyle rzadki, że zdążyło wyjść Poco X8 Pro. xD

Wiesz - za te JBL Tune 135BT dałem (o ile dobrze pamiętam) coś w okolicach 130 PLN, więc moim skromnym zdaniem do drogich nie należą. :)

Co do PCLab - czasy SSD SATA i GPU bez kosmicznych TDP wspominam jako szczyt przewagi gamingu PC nad konsolami, a teraz to nawet nie mam stacjonarki... Miło poznać! :E

Egh… To były czasy. Tam jak wchodził nowy test, to wiadomo było, że sprzęt Piła i spółka przetrzepali do cna. Swoją drogą Paweł to przesympatyczny facet, bardzo mi parę razy pomógł gdy się zderzyłem ze ścianą podczas testów, jak pisywałem dla gry.onet.pl. :)