Jaka obudowa do ok250zł lepsza od zalman z3
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
W ogóle mnie to nie dziwi, bo broń zwana propagandą jest niestety bardzo skuteczna, a kremliny walą nią skutecznie i w swoich i w obcych. I nie szczędzą kasy. Nawet na ptysiów im starcza -
Przez toska78 · Opublikowano
Czekaj, czekaj. Rozumiem że przeinstalowałeś system bo skrypt od @wowo89-a w pkt. 1 wyłączył WU. Ale po tym wystąpił problem z usunięciem folderu starej wersji systemu więc jeszcze raz przeinstalowałeś system. Jak to możliwe że po drugim przeinstalowaniu systemu nadal nie działa WU? Zaprawdę cuda normalne . -
Przez Karister · Opublikowano
W końcu się wziąłem za robotę i skończyłem mój audiofilski kabel DIY pod kolor kolumn głośnikowych. W środku Viablue SC-4, czyli dla stereo jest przekrój 2x8mm². Przerost treści nad formą, ale taki mi się podoba. Splittery, widełki, oplot i tulejki (końcówki) też od Viablue. Bogatszy o nowe doświadczenia, teraz kilka reczy bym zrobił inaczej, ale i tak wyszło spoko. CIężko jest uzyskać końcówki o idealnie takiej samej długości. Przy okazji zworki do terminali głośnikowych. -
Przez miro · Opublikowano
zainstalowałem obydwa, tutaj widziałem screeny z command, a instrukcja do g6 kierowała linkiem do connect odinstalowałem connect zainstalowałem najnowszy firmware, bawie się dobrze że można rgb wyłączyć tak logo na obudowie jak i podświetlenia gałki -
Przez Send1N · Opublikowano
Interfejsem z tego co pamiętam to więcej osób polecało commanda bo możesz też w nim wyeksportować ustawienia softu do pliku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi