Komputer gamingowy - 9700X + RX 9070XT
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jakbym powiedział w co jeszcze nie grałem to byś zawału dostał , ale nie dane mi będzie, raz że sejwa nie mam bo wtedy to jeszcze trochę inne czasy były(choć podobno nie trzeba mieć podstawki ogranej aby ruszyć z dlc) ,a dwa jednak soulsy zawładnęły moją duszą i nawet jakbym chciał to przez najbliższe lata będę miał w co grać, a wychodzę z zasadą że gram w jedną grę na raz. -
Przez Qrdello · Opublikowano
Mają, tylko ukryty przez nV. To zresztą bez znaczenia, bo dopiero 5090 wsysa absurdalne W. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Reddzik usuń go ze znajomych 😀 A tak poważnie to nie kumam całej akcji. Wychodzi demko, ogrywasz, podoba Ci się więc kupujesz pełna grę. Po co tutaj szukać jakiegoś głębszego sensu i się tłumaczyć tym bardziej że gierka jest bardzo dobra. To nie jest tytuł of From Software więc jak ktoś się nastawia na wierną kalkę to się zawiedzie, już trochę czasu minęło i devs raczej starają się implementowac jakieś własne pomysły choćby po to żeby im plagiatu nie zarzucali. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Tylko dwa zdania które mi napisał znajomy widząc i słuchając stream Kiszaka: "ogladam jak kiszak gra w mortala 2 i powiem ze wukong to to nie jest dodatkowo sporo błędów ogólnie zjechał gierke" "co do mortla ta gra ma zjebane hitboxy patrze kiszakowi leci pasek zycia a nawet nie widac ze dostal " -
Przez sideband · Opublikowano
Przecież jej odj.... od paru ładnych lat.... Wciągnęła sporo koksu i tak jest efekt
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi