DLSS 5 Neural Rendering na kartach AMD Radeon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
@Zachy Napisałem im że chodzi o tamten ale nic nowego kiedy dostawa? my nie znaju -
Przez tomcug · Opublikowano
Jeżeli chodzi o linie z CPU (czyli te zgodne z 5.0), to na Intelu bez ucinania głównego slotu GPU podepniesz 1, na AMD od 0 do 2 (zależnie od modelu płyty). Ale krzywemu nie chodziło o to, żeby tych linii nie ucinać, wszystkie GPU mają śmigać x4 lub x8. -
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT tak wiem o tym że szczególnie na strszych płytach Ventor jest współautorem części tekstów ale jeżeli chodzi Riot to Ventor sam to napisał z Resztą kiedyś słyszałem jak Mille powiedział że ta piosenka jest taka głupia że jej nigdy nie zaśpiewa, ale i tak nie dotrzymał słowa bo zaśpiewał w kiedyś parę ładnych lat temu w całości w Danii jeżeli Ci uda siś to znależć to możesz to tu wrzucić -
Przez kptEnter · Opublikowano
@Kadajo - dokładnie tak samo to odczuwam. Włączyłem to w paru grach i przy całej dynamice gier, takie szczegóły, które daje dlls5 po prostu umykają. Myślałem, że wrażenie będzie, że oto obcuję z grą z innego wymiaru, a tak nie jest. Ale nie chcę się mądrzyć, bo spróbowałem na razie "na szybko" i powierzchownie. -
Przez sideband · Opublikowano
Widzę, że ciężko zajrzeć do danej płyty https://pl.msi.com/blog/pcie-lane-bifurcation-and-bandwidth-sharing-on-msi-x870e-x870-motherboards
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi