DLSS 5 Neural Rendering na kartach AMD Radeon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Magdalena · Opublikowano
Jaki dysk do przechowywania kopii danych, który cieszy się dużą trwałością i będzie się spisywał zarówno na starych komputerach jak na nowszym i nie będę musiała się obawiać o trwałość? Posiadam komputer z Win 10 i 32 GB RAM, natomiast mam też starsze, np. laptop z 2009 i 2013 roku a także jeszcze starsze desktopy. Robię zawsze po 2 (a niekiedy 3) kopie plików. Ponieważ komputery nie są nowe i różnią się parametrami, to chcę do 500 GB by nie było kłopotu z widocznością czy szybkością odczytu. Po tym, jak jeden SSD padł, nie interesują mnie one już, zatem kupuję tylko i wyłącznie HDD, nawet jeżeli miałby to być duży dysk w kieszeni (tylko nie wiem jak go podpiąć do nowych komputerów bo tam nie mam złącz, tylko USB. Nabyłam kilka dysków, które są prawdopodobnie używane i odsprzedawane. Chciałabym kupić przynajmniej jeden całkowicie nowy. Nie planuję upgrade OS. Nie dowierzam poleceniom z Allegro ponieważ moje doświadczenie nie pokrywa się z nimi. Może wy coś doradzicie. Jakie dyski proponujecie? Czy jest to totolotek? -
Przez Elvis79 · Opublikowano
Mindseye chyba z ostatnich przykładów, Days Gone z dalszych. -
Przez Dirian · Opublikowano
Kryonaut szybko wysycha, Arctic na dłużej starczy. -
Przez Dimazz · Opublikowano
wróciłem do sterowników Adrenalin 26.8.1 i przeszedłem bez wywalania wyścigi. Miałem te najnowsze pod wiedźmina 3 czyli Adrenalin 26.9.2 -
Przez sideband · Opublikowano
Dobra animacja Tylko, że nie ma w grze zaimplementowanej reakcji na golasa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi