Nawe 24 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Witam. Który z tych dwóch modeli słuchawek wybrać? Claud 3 przewodowe, czy Endorfy viro infra?
Nawe 24 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września (edytowane) Albo iść w kierunku Claud Alpha? Są stówkę tańsze, a podobno lepiej grają jak claud 3, które niby nie mają w ogóle basu. Aktualnie siedzę na słuchawkach Razer kraken x Edytowane 23 Września przez Nawe
j4z 2 023 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) Chcesz porządne, szczegółowe brzmienie, z nieco zaznaczonym basem i rewelacyjną lokalizacją, dorzucić do DT 270 pro i kup oddzielnie mic. To już jest inny świat. Chcesz mniej szczegółowe z większym, efekciarskim basem w jego średnim podzakresie kup Cloud Alpha. Pozostałych, które wymieniłeś, nie znam. Edytowane 24 Września przez j4z
Nawe 24 Opublikowano 24 Września Autor Opublikowano 24 Września Słuchawki kupione, podobno producentem jest teraz firma HP jestem ciekaw czy faktycznie te słuchawki będą gorsze od kingstona.
Nawe 24 Opublikowano 25 Września Autor Opublikowano 25 Września Mam jeszcze takie pytanie na szybko. Słuchawki lepiej podłączyć bezpośrednio z tyłu kompa czy dużo lepszą opcją będzie podłączenie słuchawek do wzmacniacza który jest podłączony do kompa?
j4z 2 023 Opublikowano Piątek o 11:08 Opublikowano Piątek o 11:08 Powinno być lepiej do wzmaka. Porównaj sobie.
Nawe 24 Opublikowano Piątek o 11:45 Autor Opublikowano Piątek o 11:45 Niby lepiej jest, jednak w przypadku gier porażka, kroki graczy słyszę jak by za mną tzn złe pozycjonowanie jest. Jeśli słuchawki podłącze do front panelu to grają głośniej jak w przypadku z tyłu komputera.
Pan Mateoo 812 Opublikowano Piątek o 11:53 Opublikowano Piątek o 11:53 jestes pewny ze masz dobrze skonfiguropwany wzmacniacz? jaki to model i jak go podlaczasz?
j4z 2 023 Opublikowano Piątek o 11:55 Opublikowano Piątek o 11:55 Wzmacniacze raczej nie powinien ingerować w takie rzeczy, Ale niech poda ten model I ustawienia. Ja bardziej bym podejrzewał jakieś ulepszacze w Windows. Ale poczekajmy Na odpowiedź
Nawe 24 Opublikowano Piątek o 13:17 Autor Opublikowano Piątek o 13:17 (edytowane) Wzmacniacz to stary kenwood Z tym że słuchawki są wpięte do adaptera 6.3 na 3.5 Jacka. Który do końca nie działa jak trzeba w sensie nie styka tak jak powinien dlatego zamówiłem już nowy ale wątpię żeby to było przyczyną Dodatkowo posiadam taki program Edytowane Piątek o 13:18 przez Nawe
Nawe 24 Opublikowano Piątek o 21:44 Autor Opublikowano Piątek o 21:44 Czincze miałem w zmakolu na odwrót podłączone aż wstyd się przyznać 😅
Oldman 640 Opublikowano Poniedziałek o 12:46 Opublikowano Poniedziałek o 12:46 sprawdz jeszcze isk hd9999 bo moze sie okazac ze grają lepiej niz w/w a na pewno są od nich wygodniejsze
Rekomendowane odpowiedzi