Zestaw
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
r23 w takim segmencie to raczej nieporozumienie, tu się liczy co się da zrobić całym SOCiem a nie CPU. Dokładniej to (W dla GPU): https://www.purepc.pl/test-intel-arc-b390-kontra-nvidia-geforce-rtx-5050-igpu-panther-lake?page=0,39 No właśnie, wszystko się zgadza z jedynym oficjalnym (naciągnijmy) slajdem intela tam, to będzie Core serii 2 na inny segment. A w drugim artykule tu masz odpowiedź na postawione pytanie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_nagłówków_Betteridge’a Nawet jak w końcu przypadkiem będziesz mógł to odpalić na swojej Z790 to przecież ten CPU nie wnosi żadnej wartości, taniej już wczoraj możesz kupić i7 i wyłączyć E. -
Przez Slayer · Opublikowano
dobra, zapytam wprost, może ktoś będzie w stanie mi odpowiedzieć. Jak na swoim 7700 (limit PPT ustawiony, bez PBO) w grach mam zwykle 68 stopni, to ile bym miał w tych samych warunkach na 9850x3d? -
Przez Send1N · Opublikowano
Wewnętrznych napędów już prawie żaden producent nie pakuje do środka bo zwiększają niepotrzebnie wagę i zajmują miejsce, zewnętrzny dvd kupi za 30zł... fortnine jednak trochę wymaga od sprzętu więc pasuje mieć do dedykowane gpu pod maską, także niech przemyśli czy woli coś z 17 z samą integrą na której będzie pokaz slajdów w fortnite czy w miarę uniwersalny i sensowny sprzęt jak na taki budżet -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@Phoenix. skąd ja wiedziałem że będziesz pierwszy Choć wczoraj obstawiałem @MarcoSimone -
Przez Send1N · Opublikowano
O ile masz zestaw montażowy do grandisa 2 to wtedy złożysz tylko nie ustawiaj jakiś wysokich detali mając rtx 3060 w cs2 bo dalej nie wyciągniesz odpowiednich klatek jak karta będzie wąskim gardłem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi