Monitor do 2k zł - AOC Q27G3XMN/BK
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Digger · Opublikowano
Wincyj krótkowłosych feministek w sztabie PEŁO! W następnych wyborach na pewno uda się wygrać! -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja trochę sobie odświeżyłem Mass Effect Andromeda i pomimo że HDR w systemie mam wyłączony to odpaliłem grę i ta automatycznie uruchomiła mi HDR który działał prawidłowo. Co to był za OLED ? Na czym testowany, jakie były ustawienia ? VRR był włączony ? Było ciągle 120 FPS ? Sprawdź sobie porządny monitor OLED o wysokim odświeżaniu z VRR, a nie TV. Na upartego możesz sobie ustawić 480Hz jak 240Hz to dla ciebie mało. No i nadal czekam na listę jakie to ty monitory testowałeś VRR o wysokim odświeżaniu, a nie tylko czytałeś o nich w internecie. No i czy testowałeś monitor OLED, a nie TV. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A gdzie RR (Ray Reconstruction) w tej grze by się przydał, aby podnieść wydajność z PT. -
Przez Gothic · Opublikowano
Ja tam totalnie nie wierzę w to, że te wymagania sprzętowe tak potrafią wzrosnąć, że bez wspomagaczy gra jest niemalże niegrywalna na najmocniejszych podzespołach jakie są obecnie dostępne zwłaszcza karty graficznej. Jeszcze te zmiany są czasami takie, że można się zastanawiać czy ON lub OFF wygląda lepiej czy też gorzej. Głównie w starszych grach jak przechodziłeś z Low na Ultra to zmiany byłby tak ogromne, że nawet ślepy to zauważał i jak się np. przeszło raz jakąś grę na niskich detalach i później miało lepszy sprzęt który już pozwolił odpalić grę na wyższych detalach to było to takie doznanie jakbyśmy grali w nową grę. Dla przykładu: PT OFF PT ON PT OFF PT ON PT OFF PT ON Gdyby to zjadało kilka góra kilkanaście klatek to nie widziałbym problemu ale, że takie zmiany tyle kosztują to dla mnie jest śmierdząca sprawa i jest to po prostu czysty korporacyjny wał, spisek aby mieć otwartą furtkę na przyszłość.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi