Kriso 7 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Obecnie mam już mocno wysłużoną Roccat kone pure optical i jestem z niej zadowolony, pasuje mi ergonomia Co byście polecili do gier typu głównie strzelanek
x-kom 303 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września (edytowane) Hej @Kriso, osobiście używam już długo myszki z serii deathadder, więc również polecam, bardzo przyjemnie leży w dłoni i jest serio niezawodna, w tym budżecie model DeathAdder V3 albo w trochę innej konstrukcji Basilisk V3. Edytowane 25 Września przez x-kom
Godlike 1 078 Opublikowano Piątek o 17:28 Opublikowano Piątek o 17:28 Tez polecam Basiliska V3, niedawno zmieniłem go na V3 35k przewodowego, troszkę inne switche są i trochę czuć różnice ale żeby wz taka żeby dopłacać względem zwykłej V3 to już nie koniecznie.
Krystian03 39 Opublikowano Poniedziałek o 07:53 Opublikowano Poniedziałek o 07:53 Jest też myszka DM9_Skill - ja akurat posiadam w wersji Wireless ale też jest możliwość na kablu pograć. Po roku czasu nie było żadnych problemów z dwuklikiem czy gubieniem kursora podczas szybkiego przesuwania myszki.
Kriso 7 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Wybrałem Basilisk V3, jedyny minus mały to trzeba się przyzwyczaić że kciukiem dotyka się przycisk ten 3 z boku, ale myszką ma dobry sensor to czuć
Quassar 25 Opublikowano 41 minut temu Opublikowano 41 minut temu logitecha idzie wyrwać już do 300zł jak poszukasz
Rekomendowane odpowiedzi