Komputer do CS2 na raty 0% – co polecacie?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Tym bardziej to potwierdza przypuszczenia ze gra jest niewypałem sprzedażowym i znowu utopili kupę siana. Bo gdyby mieli czym się pochwalić to by już to dawno zrobili. -
Przez galakty · Opublikowano
Wyje silnik bo z przyzwyczajenia wciska się gaz głęboko, a w hybrydzie obroty idą równo z "gazem". Do spokojnej jazdy nie trzeba tego mocno wciskać, ale trzeba się przestawić. JA u siebie też wykorzystuję moment i nawet kręcąc do 2500-3000 obrotów ciskam dość mocno, w hybrydzie od razu wejdzie 5000 obrotów i będzie trzymać Za to uruchamianie/gaszenie owszem jest irytujące, ale jak Ciebie 1.8 irytowało to nie próbuj nawet 1.5 3 cylindry, to to jest kosmos Nie wiem jak 1.8, ale 1.5 to podczas jazdy na tempomacie z prędkością 60 km/h gasił i odpalał niemal co kilkanaście sekund... Wibracje niesamowite. -
Przez Kadajo · Opublikowano
No Wiesio moze tak ale FH6 juz nie bardzo. Zresztą mam wrażenie ze ten zremasterowany Wiesio nadal wygląda gorzej niż z modem od Hogana. Chociaż on niby pisał ze jego mod został z tym Remasterem zintegrowany. https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/9963 -
Przez galakty · Opublikowano
Przecież ta gra w ciągu 3-6 msc będzie latać po 50-60 zł
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi