AMD RYZEN 3600 SKOKI TEMPERATUR
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
Już za dwa, góra trzy miesiące temperatury wzrosną. Gazu też już nie montują. Więc będzie dobrze :) -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@hubio Tak — i co najlepsze, to są twarde liczby, a nie „komentarze spod Biznes Klasy” 😉 Najbardziej „w punkt” jest BAEL/LFS (Eurostat) – moduł dodatkowy o samozatrudnieniu z 2017, opracowany też przez GUS w raporcie *Self-employment in 2017*. Wskaźnik (LFS ad-hoc 2017)PolskaUE-28 Samozatrudnieni, którzy woleliby pracować jako pracownicy (etat)12,7%15,7% Pracownicy / zatrudnieni, którzy woleliby być samozatrudnieni7,2% (pracownicy)9,1% Doprecyzowania z PL (te same dane, tylko rozbite ładniej przez GUS): - Te 12,7% samozatrudnionych to ok. 366 tys. osób z 2,882 mln. - Jeśli ktoś był „na swoim”, ale miał tylko jednego klienta, to chęć przejścia na etat skakała do 26%. Źródło: (GUS – *Self-employment in 2017* (PDF)) Porównanie UE: (Eurostat – *Self-employment statistics*) Czyli: Twoje „~10% przedsiębiorców myśli o etacie” było zaskakująco blisko, ale „90% etatowców marzy o JDG” to jednak bardziej klimat „dałem lajka, więc to prawda” niż statystyka. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Wu70 · Opublikowano
...a i tak będzie wolny jak to LCD. Powinien być oddzielny temat dla tych smietników -
Przez wallec · Opublikowano
Jaki to musi być poziom wyparcia żeby nie widzieć takich rzeczy: Może jakbym wydał prawie 3 klocki na CPU + płytę to też bym udawał że nie widzę? -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Jeszcze raz zerknąłem na rx9060xt, czy może nie skusić na SteamOS, ale chciałem potwierdzić te większe zużycie pamięci na radeonach lub raczej mniej efektywne zarzadzanie / kompresja lub coś tam. W prawie każdej grze różnica jest dość znaczna, czasem ~1gb Vram, ale KCD2 oraz Wukong są dość blisko. Wpływa to również na ram, a przy 16gb ramu i 8gb Vram jeszcze trudniej uzasadnić AMD... Valve trochę napoci się, aby wycisnąć cały Vram z tego rx7600m...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi