-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Spl97 · Opublikowano
Nie brałbym teraz 4080S, czekałbym jednak na 5080. Osobiście na swoim przykładzie tak zadecydowałem, lecz bardziej czekam na 5080 w wersji z 24 GB VRAM zamiast spoglądać na to co ma zaoferować w wersji z 16 GB VRAM, jeśli takowa się pojawi, nawet jeśli to będzie oznaczona jako 5080 Super czy 5080 Ti. -
Przez Reddzik · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/newsroom/okropna-premiera-msfs-2024-przypieczetowana-82-negatywnych-recenz/zf2b6da -
Przez razeks · Opublikowano
Korzyść będzie w postaci PCIe 5.0. Na teraz bez znaczenia ale na przyszłość może się przydać jeśli masz zamiar długo pozostać na am5 -
Przez voltq · Opublikowano
Czyli teraz żeby udowodnić ci że mam rację muszę sprzedać napęd i podstawkę z zyskiem ? Jak skalper sprzedaje taniej niż ostatnia cena w sklepie to kupując z MM/ME itd kupujemy od skalperow? Narazie zaoszczędziłem 130 zł około na podstawce i 150 zł na napędzie Narazie nie kupiłem konsoli więc nie rozumiem o co ci chodzi ? Obserwowałem ostatnie kilka dni Allegro/Amazon/olx/eBay/Ali/sklepy i stwierdzam że jak tylko coś się pojawiło to odrazu schodziło ceny widziałem od 900 do 1200 zł , ja kupiłem za 650 zł ostatnia cena w xkom 600 zł , podejrzewam że napędów jeszcze długo nie będzie bo Sony celowo to robi żeby przejść na cyfrę może być gorzej niż z z dostępnością PS5 , więc uważam że zrobiłem dobry interes A od skalperow zarzekałem się że nie kupię z taką przebitka cenowa ja wtedy 1000 zł więcej zapłaciłem za konsolę a mogłem spokojnie sobie PS4 kupić bo nadal było ok i wtedy popełniłem błąd Kupię ps5 pro źle, nie kupię też źle wg ciebie -
Przez Michaelred · Opublikowano
Chyba nigdy nie oceniałem polityków pod kątem tego czy potrafiliby sami napisać elegancko ustawę żeby przeszła przez sejm. Moim zdaniem 99% polityków nie ma takich kompetencji. I ja osobiście nie mam z tym żadnego problemu. 1. No jak sam wiesz ta ustawa została cofnięta więc weryfikacja jest. Poza tym ustawy się u nas głosuje. 2. Mają pojęcie i wiedzą czego chcą. Kwestia odpowiedniego zapisu "formalnego" to nie każdy potrafi i imho to nie jest problem. Przed chwilą kolega wyżej pisał, że w Konfie same nieroby i nikt nigdzie nie pracował, a ty tu taką listę piękną zrobiłeś @LeBomb
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi