jano955 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Cześć, zastanawiam się nad kupieniem tego monitora co w temacie do CSGO. Xor obiecał test ale nie widzę póki co więc może mi coś tutaj doradzicie. Od razu mówię że nie mam kasy na nic więcej tzn jak nie kupie tego to tylko najwyżej XL2411Z bo mogę dostać za 1050 zl i to jest totalny maks. Więc jak nie ten i nie BenQ to jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator_ith Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Niecierpliwość, pierwszy stopień do piekła Publikacja pojawi się w 15 tygodniu... czyli już lada moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie warto: https://ithardware.pl/testyirecenzje/test_monitora_aoc_g2460fq_144_hz_sprzt_do_csgo_i_producentkombinator-129.html Ale od razu Ci mówię, że XL2411Z to taka sama spawara... Te "herce" to tak koniecznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omar2033 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 I stała się jasność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi