Komputer się nie włącza
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
labirynt sztos, pisałem już o tym, nawet na trzeźwo nie oglądam po whisky po mi się napisy rozmazują + to że wzrok mi się pogorszył, coraz większe napisy w większej odległości od tv potrzebuję lektor czyta to samo tłumaczenie co masz napisy, więc jak on ma kulawe to napisy też są, częsta praktyka w streamingu, amazon czasem albo apple... niektórych lektorów jak słucham to też mam wrażenie jakby to AI było, porządni kiedyś z TVP chyba już wszyscy powymierali a chyba nf niektóre seriale kobieta czytała, kurła.. ale to i tak nic w porównaniu do lektora AI który powstał na bazie napisów AI. bełkot, taką Norymbergę masowo wszyscy oglądali... może taki greenland byłby lepszy gdyby miał normalne tłumaczenie ? do dziś nie ma.... ironia oczywiście , choć nie oceniam, nie widziałem. dubbing był stworzony do bajek, no i cholera nie powiecie że np shrek byłby lepszy z polskimi napisami i w oryginale, albo asterix i kleopatra np nawet do wspomnianego deadpoola osobiście nic nie mam, bo tak samo jak jurassic park, dubbing robią po to żeby dzieci poszły do kina i zrobiły kasę patologią to jest dubbing coraz częstszy w filmach stricte dla dorosłych, filmach " trudnych " hity nie z tej ziemi - " jedna bitwa po drugiej " dubbing , drugi jeszcze większy " grzesznicy " dubbing teraz dobry Exit 8 dubbing , dobrze że równocześnie jest oryginalna ścieżka i sensowne napisy Tylko patrzcie nie tylko przez pryzmat siebie, gro ludzi po prostu musi oglądać z lektorem, bo ma zwyczajnie za słaby wzrok, są tacy... no i oczywiście seriale " do gotowania " i zerkania jednym okiem, ty lektorek musi być -
Przez GordonLameman · Opublikowano
W Polsce to nie jest dużo Widzę te za 470 euro - to wersja bez AWD Jak doliczysz żeby to była Tekna Premium i epower e4orce to wychodzi podobnie. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ja najbardziej alko może być hobby, sam lubię posmakować dobrych single maltów. Mam kumpla co kolekcjonuje, w barku co jest w zasadzie pokojem ma kilkaset flaszek, w topie ma flaszki pojedyncze o wartości rtx 5080 Cała kolekcja warta kilkaset k pln. I nie jest żadnym alkoholikiem, takich flaszek nie wypija się na raz do obiadu, a raz na jakiś okazjonalny czas degustuje smaki w fajnym gronie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi