-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jinx · Opublikowano
Całą serię Killzone mogliby wydać jako pełnoprawny remaster, bo na jakieś emulatory szkoda czasu. -
Przez Elder · Opublikowano
Już sam fakt że ktoś przygotował loop rzetelnie do pracy,użył destylki czy tam demineralki i Ph neutralizera Mayhems,płukał wielokrotnie chłodnice i bloki to sukces bo lolki z YT nic nie robią ...leją płyn zaraz po złożeniu układu i finito. Patrzcie w jedno popołudnie opierniczyłem montaż CLC i komp pracuje. Kto to im sprawdza po roku dwu czy trzech pracy CLC? Potem wiara to powiela i beczy...o Panie płyn mi wyblakł,gile w finach bloku CPU co tu się odwala. Nie płuczą chłodnic no bo jak nówka to żadnych paprochów i zanieczyszczeń po produkcji wewnątrz nie ma..no na pewno. Nowe bloki fullcover GPU też nie mają resztek oleju maszynowego po procesie obróbki CNC...oczywiście. Organiczne barwniki pasteli nie degradują się w nie odkwaszonym loop...wcale a wcale. Jak kto składa CLC i za miesiąc lub kwartał czasu wyleje z niego płyn bo coś zmienia z hardware to luz. W workstation jak bym odwalił taki numer to będzie na mnie że seduje że syfi i wiadomo...panika że wół roboczy musi iść na serwis a miał latami być nie dotykany. -
Przez lukadd · Opublikowano
Zmiany w archi na pewno będą. Nvidia potrafi, ale jeśli chodzi o proces to obecnie mają pod wiatr bo na tym wiele nie ugrają -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Prymitywna propaganda sama się demaskuje -
Przez Ludojad · Opublikowano
https://niezalezna.pl/gospodarka/rzad-tuska-poparl-unijne-cla-na-chinskie-elektryki-niemcy-staly-z-boku-teraz-przejma-ich-produkcje-z-polski/531211
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi