-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez marko · Opublikowano
U mnie jest 2800zł vs 3500zł. Skłaniam się ku RTX, bo jednak DLSS działa lepiej i jest lepsze wsparcie AI. A że mamy bum na AI, a kartę chce zachować na kilka lat, to tak naprawdę kij wie, czy może jednak mi się na coś to przyda? -
Przez Send1N · Opublikowano
To jest typ człowieka który przywiązał się do danych producentów i twardo się tego trzyma coś typu "Janusz z Passatem" w tym przypadku jest to nvidia-intel-gskill-corsair i nie zmienia się od lat masa ludzi ma takie nawyki i ciężko to zmienić -
Przez Send1N · Opublikowano
U mnie na żadnych sterach od 2.5r odkąd mam 6950xt tego nie było a stery zmieniam na bieżąco jak tylko wyjdzie nowa wersja, więc przez ten czas trochę ich przerobiłem (platforma cały czas ta sama) -
Przez SuLac0 · Opublikowano
znowu dezinformacja i stereotypy . wyzywnie, zakwaterowanie, mies 6000 juanow (jakies 3000pln) do byle fabryki, a nie fabryki samochodow, gdzie srednia jest wyzsza . i to bylo ...3 lata temu...masz taniej, dzwon do gosci, przyjma kazda ilosc pracownikow btw. polecam kanal , ogolnie prostuje wile bzdur dot chin i tego jak sie tam zyje, pracuje, prowadzi biznes @ITHardwareGPT jakie jest srednie roczne wynagrodzenie pracownika w chinskiej fabryce samochodow np. Saic, Geely, Xpeng. Chery -
Przez Gret · Opublikowano
Nie mówię o tym, tylko o propozycji Tuarega albo land cruisera
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi