Użycie procesora w BIOSie.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Gen 1 https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-updates-and-results Nikt chyba nie testował dogłębnie nowszych generacji. Wiem ze HU testuje chyba QDoleda i tam też już wypalenie się pojawiło, ale mówi, że na razie nie przeszkadza w użytkowaniu, nie pamiętam tylko ktora to generacja, chyba 2. -
Przez wallec · Opublikowano
Sprawdź czy fps rośnie po odłączeniu kierownicy / pada. W niektórych, specyficznych sytuacjach/grach, procesory amd nie radzą sobie z "overlayem" obsługującym te urządzenia i wszystko wraca do normy jak grasz na myszce / klawiaturze. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Dobre pytanie. Na co dzień i trasę w zupełności wystarczy moc do 200 koni i ograniczona prędkość do 180km/h tak jak np. Volvo ma od lat czy Toyota w hybrydach. Sprawnie wyprzedzisz nawet w pełni załadowany, na autostradzie zawalidrogą nie będziesz. Do takich wniosków dochodzi się dopiero po latach mając rodzinę. Ja w ciągu roku na palcach jednej ręki stolarza mogę policzyć ile razy jechałem więcej jak 130km/h, a kilometrów robię ok 60kkm służbowo+prywatnie. -
Przez TheMr. · Opublikowano
To są 4 miesiące grania Mówisz o gen 1 QD czy Gen 3?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi