Wymagania gry.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
Gdzie moge kupic w Polsce PS5 digital za polowe ceny pro? -
Przez Marches · Opublikowano
Witam labowicza, tyle lat minęło xd, ja w swojej furce założyłem nowe wielosezony (poprzednie już 4 letnie trochę zjechane, ale nie najgorsze(), a kupiłem zwykłe Debica Navigator 3, na począku trochę miękkie się wydawały, ale próbowałem rano wprowadzić (bezpiecznie), w poślizg żeby wyczuć auto na nowych oponach i się nie dało - także trzymają (a była taka mini lodóweczka na asfalcie). W tym tygodni planuje już nałożyć wosk, ja i tak w sumie garażuje autko, także tutaj się o nic nie obawiam, ale po co ma mi się lepić śnieg czy brud. U żonki w autku kolei poszedł cały serwis czyli olej, filtry, itd itd, więcej jeździ obecnie niż ja, zimówki ma Hankooka - z tamtego roku. Także to tyle z motoryzacji. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Zawsze znajdziecie jakiś minus. Wypróbowanie gry za grosze jest super z albo ogranie takie np mafii remastera, której pewnie bym nie kupił za więcej jak 30-40zl. Jak gra jest na tyle dobra że Ci nie starczy czasu to ja kupujesz. Wtedy też wspierasz deweloperów. Ja tak zrobiłem np z Against The Storm, nawet może by mi czasu starczylo. btw polecam wypróbować na game passie jak ktoś lubi city buildery. -
Przez kanon7 · Opublikowano
@DżonyBi jak chcesz być precyzyjny to ceny na dzisiaj są: - PS5 Digital 374 euro - PS5 Pro 799 euro Pro droższe od Slim o 2.13 raza więcej, a różnice pod lupą trzeba szukać. Te Twoje WiFi 7 to koszt 1.5$ a dodatkowe DDR5 2GB koszt 2$ - nie bądźmy śmieszni. Podatek od jeleni nie wynosi tutaj 500 zł, tylko 1000 zł. -
Przez seba842005 · Opublikowano
Można, nawet pasują te opcjonalne z ceramiki. https://www.avans.pl/komputery-i-tablety/peryferia-komputerowe/klawisze-do-klawiatur/klawisze-lenovo-legion-colourful-ceramic-8-szt?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAxea5BhBeEiwAh4t5KxZDyKLywSfx5QAPZou9LSXZ8MAbEsBDlTzHXK4HrJY5qOCb8HwmvhoC3qEQAvD_BwE
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi