Gość Darek marek xdd Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Szanowne grono jak podkręcić kartę graficzną żeby zwiększyć jej wydajność i moc proszę o porady posiadam gtx 680
kalus23 2 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Szybka wrzuta w google:) i parę prostych poradników dla początkujących, jak będziesz miał pytania w trakcie to pisz;) https://www.spidersweb.pl/2014/07/podkrecanie-karty-graficznej.html
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki kolego biorę się za robotę jak coś będę pisał
kalus23 2 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 https://ithardware.pl/poradniki/jak_podkrci_kart_graficzn_poradnik_dla_pocztkujcych-205.html A tutaj masz porcję informacji z ITH
Dziarson 311 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Widze ze rozwiazania dla uzytkowników podajemy w formie poradnika jak podkrecic karte która ma 300W poboru w stresie bez poinformowania uzytkownika o tym ze jego zasilacz "megaschit" nie da rady wytrzymac z ta podkrecona karta nawet 10 minut co zaowocuje eksplozja zasilacza który za soba pociagnie połowe komputera , ale niech ci bedzie nie wiesz jak wyglada reszta gratów ale tłumaczysz mu jak krecic a on potem bedzie skomlał po forach ze to ty mu tak poradziłeś , pełen profesjonalizm . Edytowane 1 Maja 2016 przez Dziarson
gtxxor 93 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Jak użytkownik czyta od dechy do dechy, a nie jeden rozdział albo wstęp, to użytkownik sprawę zasilacza zna ;p
Dziarson 311 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Czyli zakładasz z góry ze nie ma np 13 lat i ADHD
Leszek1975 2 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Tak Ty masz Ad Hd i 4k Ale Dziarson, jak by nie patrzec ludzie ktorzy sie pytaja i zakladaja takie tematy powinny miec nieco oleju w glowie i miec swiadomosc ze z pustego to i Salomon nie naleje, a jak spali to na wlasne zyczenie, zle zadane pytanie gdyby jedna z druga osoba napisaly np co jest potrzebne do podkrecenia karty czy procesora oraz jak podrecac karte by jej praca byla stabilna w codziennym uzytkowaniu to zapewne temat zaczol by sie od odp. odpowiedni zasliacz itd, itd
Dziarson 311 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Nie wiem ale zawsze było tak ze napisał uzytkjownik graty i ze chjciałby to podkrecić pytania nikt mu nie zadał a myśle ze powinien bo jak pomagac to raczej z głową a nie walnac linkiem a potem słuchac o sobie .
Bakak 4 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Ale problem. Chyba troszeczkę przesadzasz. Wydrapane na M$ 625
kalus23 2 Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 9 godzin temu, Dziarson napisał: Nie wiem ale zawsze było tak ze napisał uzytkjownik graty i ze chjciałby to podkrecić pytania nikt mu nie zadał a myśle ze powinien bo jak pomagac to raczej z głową a nie walnac linkiem a potem słuchac o sobie . Dziarson, kolega zadał mocno ogólne pytanie więc podsunąłem mu ogólny poradnik jak podkręcić kartę żeby zwiększyć jej wydajność , zeszło się z takim poradnikiem na ITH więc go podlinkowałem, myślę że temat jest dosyć mocno w nim poruszony. Jeżeli kolega zapozna się z materiałem to pytania same się nasuną i je zada, wówczas z chęcią odpowiem czy to ja czy inna osoba na forum, może nawet ty;) Odpowiedź była adekwatna do treści pytania - a dalszych pytań nie ma, więc chyba sam autor stwierdził że jest to dla niego wyczerpujące... ale jak widzę każdy punkt zaczepienia jest dobry;) Ja stwierdzam brak sensu produkowania się jeżeli osoba nie ma bladego pojęcia o temacie, lepiej go trochę zgłębić i kontynuować wątek.
Rekomendowane odpowiedzi