Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez SylwesterI. · Opublikowano
miałeś szczęście, pierwszy z brzegu przykład po wpisaniu "pobicie Gdańsk": https://gdansk.policja.gov.pl/pm1/informacje/wiadomosci/41948,POLICJANCI-ZATRZYMALI-SPRAWCOW-POBICIA.html i nie trzeba chodzić do zakazanych dzielnic, wystarczy w centrum na przystanku siedzieć bandziory są i były wszędzie, u nas przynajmniej patrioci, dostaniesz od "swojego" -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Send1N Ja szczerze nie miałem styczności z honeywellem (= gelidem) ale nie sądzę aby to była jakaś kosmiczna technologia. Pewnie skuszę się na wymianę na tygodniu bo po zmianie na MX-4 widzę częściowy powrót wyższych temperatur rdzenia - pewnie "Pump Out" dał się we znaki. Myślałem o gęstszej paście typu MX-6 ale szkoda zachodu na półśrodek tak myślę. -
Przez razz1 · Opublikowano
Każdy MSI pokazuje -
Przez aureumchaos · Opublikowano
POGROM FPS! Dziś w koncu odpaliłem jakaś gre... Padło na DA Geyguard bo tam latały fps i słabła utylizacja gpu... W down town Nawet do 40% i bujała się do 70%.... W tym miejscu na 9700k miałem takie stutteringi, że aż ciężko gra było... Na 9800x3d utylizacja 85% (mam locka na 100fps) i omg... Zero stutteringu... Płynnie aż miło.... Dobra zmiana -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Rozumiesz, że taka jest formuła konferencji? Są pawilony narodowe i tam są flagi tych narodów i Ukrainy, jest część oficjalna i tam są flagi wszystkich państw. Ostatni mój post w tej sprawie, tyle lat szkoły nie dało rady, to ja czasu nie będę tracił, takie same bzdury jak z powodzianami, czy czymkolwiek ze spamu który wrzucisz
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi