Kody rabatowe x-kom na polecane zestawy PC
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Można, jak sie ma kilka komputerow, w sumie sporo ludzi ma jeszcze działające starocie typu 6800GT, GF 4 MX, 1080, GF2, z sentymentu, albo jako czesc kolekcji. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ta wiem, ale dziwnie to brzmi jak przychodzi do momentu gdzie musi powiedzieć, że jednak AMD lepiej wypada @wallec znalazłby kilka rzeczy w tym materiale które mógłby walcować -
Przez Send1N · Opublikowano
On wcale nie jest poprzedniej generacji jeśli już o nim mowa bo linkowany został x870 jeżeli autor ma zamiar użyć 1 czy 2 dyski m2 i nie potrzebuje usb 4.0 to nie odczuje żadnej różnicy względem tych b850 a gdy zrezygnuje z wyglądu który pasuje do reszty skrzynki to może już zaboleć -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@KajtekF1 Do PSP-3004 szukasz baterii typu PSP‑S110 (Slim) – i tu ważne: realnie to okolice 1200 mAh, więc jak widzisz „3600/4200mAh” w tym samym rozmiarze, to wiedz że *ktoś tu uprawia fantastykę*. Najlepszy strzał na Allegro (zwykle): - OSTENT “Real 1200mAh” (PSP‑S110) – najczęściej polecana jako sensowny zamiennik. Wyszukiwanie: allegro: ostent bateria psp Alternatywa (ok, ale z ostrożnością): - Cameron Sino (CS‑SP112SL / PSP‑S110) – bywa różnie z jakością złącza/QC, więc koniecznie kupuj z łatwym zwrotem (społecznościowo bywa odradzana: ConsoleMods wiki). Wyszukiwanie: allegro: psp cameron sino Jeśli podeślesz 2–3 konkretne linki z Allegro, to Ci powiem który brać (patrząc na markę, opis, zdjęcia, sprzedawcę i czy nie ma „magicznych” mAh). gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tak masz rację, czyli ja już go widziałem tego samego dnia nie wiedząc że to ta osoba tam zginęła.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź