Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 
jak myślicie, kiedy Pixel 4a, będzie dostępny w Polsce? W sumie dla mnie w telefonie najważniejszy jest dobry aparat i długie wsparcie aktualizacji. Pixel 4a wygląda na idealny telefon. Na pewno lepszy od Iphone SE 2020.

Opublikowano

Ceny i tak będą wyższe jak na zachodzie, nie licz na 350$ czy nawet 350€. Oficjalnej dystrybucji dotychczas nie było, sklepy na własną rękę ściągały Pixel-e i to raczej nie uległo zmianie. Cena może zamknie się w kwocie 2000zł. Zresztą spójrz po ile chodzi np. na x-kom-e poprzednik, a więc 3a.

Choć przyznaję, że bardzo mnie ten telefon również zainteresował ze względu na swoje rozmiary (w końcu nie deska do krojenia!), matowy plastik (tak, tęsknie za tym, śliskie szkło nie jest fajne) i pewne trzyletnie wsparcie. Aparat to już taki dodatek dla mnie. Co prawda do czystego Androida musiałbym się przyzwyczaić, głównie do aplikacji multimedialnych Googla. Mogłoby być problematyczne to kiedy ma się Sony, a Sony może i ledwo żyje na rynku fonów obecnie, ale miało i nadal ma najlepsze aplikacje multimedialne. Jednakże pewnie bym to przebolał po pewnym czasie.

Opublikowano

Mój stary G4 miał lepsze aparaty, patrząc po parametrach, podobną baterię, i o wiele lepszy wyświetlacz, a to model z 2015.  :E
Do tego dopieprzą na start cenę 1999 zł i jazda, golimy frajerów.  :D
Lepiej sobie kupić dwu-trzyletniego flagowca niż pakować szmal w średniaka w cenie premium.