Zestaw do 6.000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sino · Opublikowano
Były. Monopole robią te przekręty od lat. U mnie wystawili po przejściu ustawy przez Sejm. Wcześniej też tak korzystali z możliwości zawyżenia cen. Tu nie da się ustalić ile zostało zużyte do 31.12 więc walną prognozę zużycia (ostatnio ostro zaniżoną) więc wyjdzie, że w paź, list, grudniu poszło 60%, a w styczniu, lut, mar po 140%. Nie wiem co on ma, tak go broniąc, ale przypomnę Tuska: "teraz benzyna może być po 7 zł" (to było po fazie zaniżania cen na 4,99 na wybory, PIS to ostro pobił). A skoro wyborów nie będzie to teraz prąd może być po 0,71-0,73 (a nie 0,5). Nie wiem czy nie więcej, bo pompowana cena na TGE na to nie wskazuje i przy normalnie gigantycznej marży powinno być 80 gr, ale skoro ja mam 0,71x a Duniek 0,73x to wygląda że tyle będzie zatwierdzone, ale wtedy prąd był tańszy więc jednak może 80 gr. URE zatwierdza to w grudniu np. 17.12.2024 i 15.12.2023 więc za ponad 2 tygodnie będzie jasne 72 czy 80 gr (podwyżka z 50 gr). -
Przez galakty · Opublikowano
Tylko za 70k da się kupić dobre auto które nie pociągnie po kieszeni. Problem jest jak ktoś chce 200 koni w 1.6 Turbo. -
Przez Petru23 · Opublikowano
Albo ktoś zakłada wątek o aucie używanym za 70tys + przy aktualnym stanie dzisiejszej motoryzacji (awaryjnosci, skomplikowanie, ceny).... -
Absurd bo nie lubię takich gier? Nie piszę przecież że to zła gra, tylko nie dla mnie -
Szczerze nie sprawdzałem, ale twierdzi że to ten POPRAWIONY Polecałem mu Camry 2.5 w hybrydzie, ale nie podoba mu się. Musi być francuzik z mocnym silnikiem turbo.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi