No co, muszę mieć jakieś przebłyski dobrego humoru w tym całym szajsie jakie mnie spotkało z tą grą.
Dobra koniec beznadziejnego spamu z mojej strony, bo zaraz wpadnie mod, że wypisuję głupoty i nabijam posty.
Pieski są super w tej grze, z tej miłości próbują przepychać się przez ściany by się z nami przywitać Kulka w głowę i tak został.
Ok dziękuje za potwierdzenie. Menzten idzie z Hołownia praktycznie łeb w łeb. Zdecydowanie ma szanse go przeskoczyć. Jest to jak najbardziej realne. Nie wiem co by musiało się stać żeby spadł na 5 miejsce, które obstawiłeś.
Obiektywnie internet był wtedy zaspamowany shortami z tej debaty kolportowanymi przez troll konta. Osobiście uważam, że całościowo wypadł w tej konkretnej debacie słabiej. Jednak żadnego masakrowania tam nie widze.
Hołownia dobrze wypada w debatach, i faktycznie jako kandydat nie stricte z KO mógłby być lepszym prezydentem, ale mam wątpliwości czy byłby wstanie pokonać kandydata pisu. W każdym bądź razie, te szanse moim zdaniem ma mniejsze niż Trzaskowski.
Rekomendowane odpowiedzi