Monitor i telewizor podłączone do jednego komputera.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Co do patriota vp4300 to chwile temu dowiedziałem się że od jakiegoś czasu można trafić na wersję z pamieciami QLC nawet według tpu istnieją takie wersje https://www.techpowerup.com/ssd-specs/patriot-viper-vp4300-lite-2-tb.d2562 w takim wypadku ten dysk wypada raczej z polecajek, wiesz może coś więcej na ten temat? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
To zobacz jak się spermiarstwo zesrało o trailer No tylko seriale dalej są tworzone Ale tu chodzi o wygląd i odwzorowanie pierwowzoru, a nie tylko wiek. Już zapomniałeś o co ci chodziło? Ale ja nic takiego nie mówię. Ale postaci w grze nie są dokładnym odwzorowaniem książkowego pierwowzoru i to jakoś nie jest problem. Czemu? -
Przez Misticzx · Opublikowano
Ciri w Wiedźminie 3 miała chyba 20-21 lat więc nadal trochę pasował jej ten dziewczęcy urok. Jeśli chodzi o trailer do 4 to nie oglądałem, ale skoro była jeszcze starsza (i to o kilka lat), to inne zmiany też muszą być. Tak samo jak fakt że ci się to nie podoba i uważasz inaczej. Nie ma różnicy czy 50 letnia postać z gry jest grana przez 45 latka czy 55 latka, ale w młodym wieku jest duża różnica i wtedy wygląd też się bardzo zmienia i jest ważniejszy niż w przypadku postaci kilkudziesięcioletnich. Ma swoje zalety, ale również wady (jak mówienie że nadwaga jest ok). Ciri w Wiedźminie 4 nie będzie zupełnie inna. Będzie podobna, a po prostu starsza bo minie kilka lat. A odnośnie The Last of Us 3 sezon to marzeniem wielu fanów jest wymiana aktorki grającej Ellie. -
Przez Doamdor · Opublikowano
Komputer za 6K z RTX 5060 Ti 16GB.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi