Gość Patryk Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Sienka Mam problem z nowymi sluchawkami tracer raptor nie slysze czasami tekstu tylko sama melodie + w grze cicho slysze innych macie jakies rady? Wszysto mam na full w pc i w grach
gtxxor 93 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Cześć, Podłączasz te słuchawki pod płytę główną, czy masz jakąś dodatkową kartę dźwiękową?
Gość Patryk Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Yy co nierozumiem zabardzo sluchawki podlaczam z tylu pc
gtxxor 93 Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Zatem wnioskuję, że pod płytę, czyli używasz zintegrowanej karty dźwiękowej. Musisz znaleźć w jej ustawieniach korektor dźwięku, zwany czasem Equalizerem i obniżyć basy, czyli niskie tony. Najłatwiej będzie, jak zobaczysz w instrukcji od płyty głównej, jak konfigurować kartę dźwiękową. Powinno to być tam napisane.
kosa0flaf 1 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Uszkodzony przewód, jack . lub gniazdo powodują, że robi się "efekt karaoke". Jak w sprzęcie audio podłączysz źle przewody, to też tak sie dzieje
Gość Patryk Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Kosaolaf chyba jack uszkodzony bo gniado db a podlaczalem tez do telefonu i tez melodia leci tekstu brak czasami
Gość Patryk Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 A i mam system operacyjny 8.1 i nie moge znalezc equalizera
Rekomendowane odpowiedzi