Sluchawki tracer raptor
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Godlike · Opublikowano
Jeden to Samsung bodjarze 960 Pro (nie pamiętam teraz dokładnie), a drugi to Adata Legend 960. -
Przez galakty · Opublikowano
No tak, głosowania... Jeśli już tak patrzymy to PO/KO w sumie głosowało w większości obrad tak samo jak PiS -
Przez Qrdello · Opublikowano
@RTXnietylko4060tiUSER Rozbawiasz mnie ja tylko interpretuję Wasze wylewy tutaj od prawie 90 stron. No trzeba, pitagorasie, bo pro enhanced to z 50 pozycji może a dostępnych w sklepie - 4000 ? Right... -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
@LeBomB Dziecko już po szkole. Ja jak chodziłem do szkoły to zarówno w technikum jak i w podstawówce chodziłem na "dwie zmiany" wracając czasem przed 20. Swoje zainteresowania też człowiek miał i o dziwo wyobraź sobie zadania domowe też potrafiłem zrobić. Teraz te nasze reformy to idą w oczywistym kierunku, 30% na zaliczenie, zadań nie robić... rozmawialiśmy już o tym kiedyś. Jak Ci się taki układ podoba OK - nie zamierzam Cię nawracać -
Przez TheMr. · Opublikowano
Brak dodatkowych zadań w domu to jednak z lepszych wymyślonych rzeczy. Osoba ambitna będzie je robiła, osoba mniej ambitna nie. Przesiew lepszy niż na studiach. A w niektórych szkołach zajęć jest zbyt dużo żeby dzieci miały robić cokolwiek w domu dodatkowo.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi