-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
W wątku mowa o inwestycji w nowe BEV za 150-200k celem długofalowej oszczędności a mi z kalkulacji wychodzi, że kupując mało paląca benzynę do 30-40k do towarzystwa mojego olejożernego OM642 (11-15L w zatłoczonym mieście), stopa zwrotu przy moich przebiegach to... 7-8 lat (mowa o różnicy spalania samego na każde 100km) Zakładając że nowy BEV na 100km by wychodził mnie nawet połowę taniej, albo przy fotowoltaiczne latem nawet za darmo, ale kosztował 5x tyle to i tak zakup zwróci się w nadal kilka lat, musiałbym czekać długo na zwrot inwestycji. W międzyczasie bateria kaput. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Co robię? Każdy żyje w tym samym świecie. Każdy może 30 o 14.50 wejść na stronę i czekać. Każdy może kupić X sztuk aby je potem sprzedać. WOLNY RYNEK MORDECZKO -
Przez boban666 · Opublikowano
U mnie to tak wygląda. Pisałem parę postów wcześniej , że jakoś dziwnie zachowują się te rdzenie tylko czy to wina Windowsa , sterowników a może samej gry ? aaaa no i też dobija to 100% , z tym że nie umię tego złapać screenshotem ale CX już to wyłapuje -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Zabierasz drugiemu, a potem jak widzi ofertę na olx czy tam loolegro to jest klniecie na skalpera -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
Ja zobaczę co będzie w ogóle dostępne i czy się coś uda kupić.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi