Blok wodny CPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Petru23 · Opublikowano
Aktualnie korzystam z dousznych SoundPEATS Air3 Deluxe HS i chciałbym kupić słuchawki nauszne, które zapewnią mi nie gorszą jakość i głośność dźwięku. Słucham głównie rocka 60y+, muzyka instrumentalna w tym poważna oraz sporadycznie gram. Lubię pier@#$e, że aż się miód w uszach odkleja i ścina białoko w oczach Telefon to ThinkPhone 2023 z obsługą LDAC i co tam w necie specyfikacja audio wypluwa, notek głównie będzie to Asus tuf a16 na ryzenie. Widziałem słuchawki z możliwością podpięcia po kablu lub usb-c co do notka byłoby ok, zaś to telefonu po bt. Chyba że jakaś sensowną przelotka się znajdzie z usb-c na Jacka. Budżet... No 200+300 a może 400. Zależy jak leży -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Ustawienia polega na tym, że przy pewnej odległości światła powinny świecić na pewną wysokość, więc tutaj wszystko się zgadza. To, że będąc blisko innego pojazdu możesz mu np. oświetlać deskę rozdzielczą, to oczywiste i normalne, ale my - jak sądzę - nie mówimy o sytuacji że kierowca Mazdy MX-5 czuje się oślepiony dosłownie 2-3 metry przed minięciem takiego wyższego auta z przeciwka. Z odległości 30-50 metrów nie powinno to być żadnej różnicy (ew. symboliczna, mniejsza niż to czy auto ma bardziej czy mniej dociążoną tylną oś). -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
watpie. mam 32 i do gier i do wszytkiego to az nad to. do wszystkiego starcza 64 to bedzie overkill - chyba ze grasz w symulatory albo zajmujesz sie profesjonalnie czyms. 32 to jest taki standard, ktory zarowno ci wystarczy jak i w pewnych momentach bedzie "za duzo" -
Przez Send1N · Opublikowano
@wallec Aha no ciekawe, tak to nie kombinowałem nigdy, ogólnie to jest tak jak bawisz się suwakiem w adrenaline to cała krzywa się zmienia i dlatego za wiele zejść nie można względem stockowego napięcia, po tym zabiegu który ty wykonałeś tylko maksymalne jest obniżone bez całej reszty? Nie wykrzaczyło się nić od tamtej pory jak pisałeś ten post na 1025mv? -
Przez Kris194 · Opublikowano
Coraz więcej głów spada... w Europie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi