Spadki FPS w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
CIA obaliło Prezydenta Iranu chyba w 1953. No i potem USA mialo hajs z Iranu znaczy sie z ropy No i potem znowu ktos sie dorwal do wladzy znowu go obalili. Ludzie nie mieli z tego zbyt wiele, podobnie jak w Wenezueli. No i sie okazalo, że dlatego wlasnie Islam doszedl do wladzy. I ta rewolucja Islamska w Iranie, to pochodna działan powojennych nadzorowanych przez CIA. Znowu namieszali. Znowu Dla USA dobrze dla ludzi zwyklych tragedia. Ropa po prostu jest cenna. A wszystkie te arabskie kraje mają jej bardzo duzo. -
Przez VRman · Opublikowano
Przewidywalny trol jest przewidywalny. Wiedziałem, że dokładnie tak się to skończy - kolejną wrzutką antyukraińską. No co za (znowu) przypadek. Jak jakiś mod potrzebuje, to wystarczy się zgłosić do mnie. Dokumentuję działalność ptysiów i innych tego typu kont. Jakby ktoś chciał się przyjrzeć, to zapraszam na priv. Zawsze chętnie pomogę. Aktualne dożywotnio. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
To jest jakaś ściema. Zostawiłem AFK na 20 minut i taka sama informacja, że bardzo dużo krwi i żadnej lalki nie było. -
Przez Elder · Opublikowano
What? Mało? Na pewno przy moich 186cm wzrostu i długich nogach nie mieszczę się w swoim starym gruchocie ani z przodu ani z tyłu. Wersja Long. Nie jest to premium i nie było...no i problem z parkingami bo nie przewidzieli ich dla esy. -
Przez trepek · Opublikowano
Jeszcze nasrać tylko
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi