Spadki FPS w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
To samo jest 508 vs C5...w pugu zdecydowanie ciężej chodzi kiera mimo, że teoretycznie ten sam układ wspomagania (hydraulika napędzana silnikiem elektrycznym). Choć akurat mnie zdecydowanie lepiej pasuje to z 508. -
Przez lesiu155 · Opublikowano
Jeżdżę VC sedanem z dwójką dzieciaków i psem, do bagaja wchodzi wózek (nie żadna parasolka tylko pełnowymiarowa gondola) i bagaże, nic mnie nie jest w stanie zaskoczyć akurat jeśli o to chodzi. Chociaż czasem przydałoby się więcej miejsca i na takie VC kombi w benzynce jako tymczasowy wybór (przed chargerem :D) zerkam łakomym okiem ale żona karawanom mówi stanowcze nie -
Przez huudyy · Opublikowano
póki to się nie zmieni, to nie ma sensu dalsza dyskusja w tym temacie w kontekście większości kierowców w naszym piekiełku. no jest specyficzna, bogatsza i lepiej rozwinięta, i próbujesz przełożyć jej realia na nasze, co jest zwykłym absurdem. Co z tego, że nie trafiłem z walutą zarobków, skoro trafiłem, że zarabiasz po prostu dużo, dużo więcej jak statystyczny polak i twoje aktualne doświadczenie nijak ma się do tego jak teraz tutaj się żyje ¯\_(ツ)_/¯ -
Przez Dominix · Opublikowano
Prawdopodobnie ustawienia pod AC beda dalej dzialac, ale te tez nie do konca moga byc optymalne. -
Przez Winter · Opublikowano
@Pentium D Słyszałeś? A Ty się chcesz włosów pozbawić!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi